9.3.10

Άρθρο-κραυγή

ένα απόσπασμα από άρθρο-σπαρακτική κραυγή δημοσιευμένο στη ιστοσελίδα «Κλασσικοπερίπτωση»:

"Ζούμε σε μια πρωτοφανή καταιγίδα ψεύδους και παραπληροφόρησης. Οι πολύχρωμοι πολιτικοί απατεώνες και οι ύαινες του θεάματος και της δήθεν «ενημέρωσης» (βαποράκια ελεεινής προπαγάνδας) μας βομβαρδίζουν ανελέητα με υστερικές «ιαχές» «πληροφορικής παραπληροφόρησης».

Τέτοιες μορφές παρανοϊκής πλύσης εγκεφάλου δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο.

Η μεγάλη απάτη αυτής της προπαγανδιστικής παράκρουσης συνίσταται σε τούτο: Αποκόβουν την Ελλάδα από το παγκόσμιο οικονομικό κύκλωμα, την ανεξαρτοποιούν, τη δαιμονοποιούν, τη «λιθοβολούν», και πάνω στο «πτώμα» της στήνουν ένα μακάβριο χορό πολιτικών σκυλοκαυγάδων, δημοσιογραφικών «συζητήσεων» και τρομοκρατικών σεναρίων.

ΟΛΟΙ μιλούν, σαν να είναι η Ελλάδα υπεύθυνη για την κατάντια της, σαν να αποτελεί την εστία της διεθνούς καπιταλιστικής κρίσης, σαν να φταίει ο «τεμπέλης» λαός της, η «διαφθορά» και οι «ανίκανοι» πολιτικοί της…

ΟΛΟΙ οι απατεώνες ανάγουν σε «δαίμονα», σε «τρομοκρατικό τέρας» το εξωτερικό χρέος και τα δημοσιονομικά ελλείμματα. Μιλούν σαν να είναι κάτι το «εξαιρετικό», το «τρομακτικό», το «ιδιαίτερο» του ελληνικού δράματος".

ΠΗΓΉ:Κλασικοπερίπτωση

Δεν υπάρχουν σχόλια: