6.3.10

Αρθρογράφος της "Καθημερινής" "στηλιτεύει"

Του Μόσχου Εμμ.Λαγκουβάρδου

Αρθρογράφος της «Καθημερινής» «στηλιτεύει» ιεράρχη της Εκκλησίας της Ελλάδος γιατί όπως ισχυρίζεται «στηλίτευσε» τη βασίλισσα της Αγγλίας για τις αντιχριστιανικές δηλώσεις ενός Βρετανού. Η κυρία υποδεικνύει στον μητροπολίτη να μην υποδεικνύει τους άλλους και μάλιστα τη βασίλισσα και με την ευκαιρία αυτή υποδεικνύει και όσους μητροπολίτες θέλουν να «στηλιτεύσουν την αντιχριστιανική συμπεριφορά αστέρων του ροκ, αντί γι΄ αυτό «να στείλουν μια άγια επιστολή στον «αιώνιο» πρόεδρο του Ουζμπεκιστάν, Ισλάμ Καρίμοφ, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες Βρετανού πρώην πρεσβευτή στη χώρα χρησιμοποιεί τη μέθοδο του…βρασμού για να εξοντώνει τους πολιτικούς του αντιπάλους»!
Με τη λογική αυτή ο «αιώνιος» πρόεδρος του Ουζμπεκιστάν εξάλειψε το κακό απ΄ τον κόσμο. Η ίδια μέθοδος έχει εφαρμογή και στη θεραπεία ενός μικρότερου πόνου με την πρόκληση ενός μεγαλύτερου πόνου. Η υπόδειξη της κυρίας είναι κωμική. Θυμίζει την περίφημη συμβουλή του Τσέχωβ: «Αν σε πρόδωσε η γυναίκα σου να είσαι ευτυχής που πρόδωσε εσένα και όχι την πατρίδα».
Η μέθοδος του «Ουζμπεκιστάν» είναι επίκαιρη μια που εφαρμόζεται και στην άγρια φορολόγηση των πολιτών στην Ελλάδα. Η τρομοκρατία κι ο πανικός δια των ΜΜΕ , σαν τον «αιώνιο» πρόεδρο του Ουαμπεκιστάν θα εξαλείψει κάθε πόνο του πολίτη από την άγρια φορολόγησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: