27.3.12

Η ευθύνη για την διακινδύνευση της κρατικής υπόστασης του Ελληνικού Λαού

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου



Ο ελληνικός λαός , από τότε που την εξουσία κατέλαβαν άτομα τα οποία διάκεινται εχθρικά προς το εθνικό κράτος, προς την πατρίδα και γενικά προς την κρατική υπόσταση του λαού και του έθνους, διατρέχει τον κίνδυνο να απωλέσει την κρατική του υπόσταση από υπαιτιότητα των ατόμων αυτών.

Για την υλοποίηση του σχεδίου τους έχουν την αμέριστη συμπαράσταση του διεθνούς κεφαλαίου, το οποίο ενεργεί με προοπτική να υποκαταστήσει το ελληνικό κράτος. Για την επιτυχία του εν λόγω σχεδίου οι ασκούντες την εξουσία εκθέτουν με κάθε τρόπο το ελληνικό κράτος τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Τα άτομα αυτά απροκάλυπτα προπαγανδίζουν τις ιδέες τους, τις οποίες θεωρούν διεθνιστικές, είτε διότι αγνοούν την αληθινή έννοια είτε διότι σκοπίμως την διαστρεβλώνουν. Για να πραγματοποιήσουν τα εχθρικά σχέδιά τους παρουσιάζουν, εν γνώσει τους, το ελληνικό κράτος, ως ένα μισητό κράτος, που όλοι οι Έλληνες το απεχθάνονται. Ελπίζουν ότι οι Έλληνες ευχαρίστως θα συναινέσουν στην εκχώρηση της κρατικής υπόστασης του ελληνικού λαού σε άλλα κράτη ή ιδιώτες (Πολυεθνικές εταιρίες).

Η πράξη αυτή στρέφεται κατά της εθνικής κυριαρχίας και πρέπει τα άτομα αυτά να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: