26.8.07

Μ,Εμμ.Λαγκουβάρδου,ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Μόσχου Λαγκουβάρδου, υποψήφιου βουλετή

Όσοι πήγαμε χθες στην Εκκλησία λάβαμε ένα δυνατό μήνυμα, που αποκαλύπτει την υποκρισία της νεώτερης Ελληνικής κοινωνίας! Οι απλοί εργαζόμενοι πολίτες ωστόσο κατανοούν τι συμβαίνει στην πολιτική ζωή του τόπου. «Είναι ίδιοι και κατηγορεί ο ένας τον άλλον». Αυτό είναι το συμπέρασμα των πολιτών. Αυτό θα ακούσεις από το στόμα του Έλληνα πολίτη παντού από άκρου εις άκρον της Ελλάδος. Ας ψηφιστούν τα μικρά κόμματα! Αν και τα μικρά κόμματα , πλην της Δημοκρατικής Αναγέννησης, δεν διαφέρουν από τα άλλα, στην νοοτροπία του υλισμού!
Οι πολίτες ξέρουν ποιος είναι ο ανώτερος άνθρωπος και ποια είναι η ανώτερη ζωή, αλλά οι φωνές οι πλάστρες έπαψαν στη χώρα! Κανένας δεν καλλιεργεί πια το αμπέλι του Θεού, τον ανώτερο άνθρωπο που φύτεψε ο Θεός μέσα στον καθένα από μας. Ο μικρός, ο ιδιοτελής άνθρωπος σαν τον κακό γεωργό του σημερινού Ευαγγελίου δέρνει, απειλεί, υβρίζει, ρίχνει λάσπη σε όποιον τολμήσει να μιλήσει για πνευματικές αξίες , για ανωτερότητα και για ανιδιοτέλεια. Αμφιοσβητεί τα πάντα εκτός απ΄ την αμφισβήτησή του , ευτελίζει τις πνεματικές αξίες.. .Δεν έχει κανένα νόημα η ζωή για τους μηδενιστές ούτε ευθύνη υπάρχει, ούτε ελευθερία, ούτε ανώτερος άνθρωπος, ούτε ενότητα, παρά μόνο το χρήμα και η διασκέδαση!
Πώς δικαιολογούνται στην καταστροφή τα δάκρια και η λύπη ; Με τι πρόσωπο προβάλλονται οι ίδιοι ως καταλληλότεροι των άλλων, ως το τέλειο κράτος, ο τέλειος ηγέτης, ο τέλειος πολίτης, το τέλειο σύστημα, η τελειότητα στον εαυτό τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: