19.10.11

Ο φεουδαλισμός "θα τα βρει μπαστούνια" στην Ελλάδα!

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

"Αν ζούμε τη ζωή μας στο Φόβο
θα περιμένω χίλια χρόνια
απλά να σε δω να χαμογελάς ξανά"

Ο φεουδαλισμός "θα τα βρει μπαστούνια" στην Ελλάδα! Οι φεουδαλιστές είναι μαθημένοι να φυλάγονται απ΄ τους λαούς που καταδυναστεύουν. Έχουν μακρά πείρα στην καταπίεση των λαών τους και έχουν στις χώρες τους τις κατάλληλες υποδομές. Κατασκεύασαν πύργους όχι για να φυλάττουν τους λαούς από τις επιδρομές αλλοφύλων, αλλά για να φυλάγονται οι ίδιοι απ΄ τους λαούς που εξεγείρονται εναντίον τους.

Τέτοιοι πύργοι δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Οι Έλληνες έχουν μεγάλη υπομονή. Είναι ήπιος λαός και απεχθάνεται τη βία. Περιμένουν εκατοντάδες χρόνια να εμφανιστεί ένας αληθινός Έλληνας πολιτικός να κυβερνήσει την Ελλάδα. Όταν όμως οι πολιτικοί μεταφέρουν τον φεουδαλισμό και στη χώρα μας, θα περιμένουν ακόμα οι Έλληνες αλλά μέχρις ένα όριο.

Οι φεουδάρχες στήνουν τις παγίδες τους με τις προκλήσεις, με τη διατεταγμένη βία, για να έχουν το πρόσχημα να λάβουν ολοένα πιο αυστηρά αστυνομικά μέτρα, αλλά ο κόσμος έχει πείρα από παγίδες και δεν παγιδεύεται.

Ο δρόμος είναι ανοιχτός , όταν η φεουδαρχία ξεπεράσει τα όρια. Η απόλυτη και η ψυχολογική βία που ασκεί σε βάρος του λαού, αυτή η ίδια θα ωθήσει τον κόσμο στο δρόμο , στον οποίο πρωτοπόρος υπήρξε η νεολαία, το δρόμο της ειρηνικής γενικής κατάληψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: