12.9.10

Η συνωμοσία του Όφεως,

του Νίκου Χειλαδάκη,
Δημοσιογράφου - Συγγραφέα - Τουρκολόγου


Στις αρχές του εικοστού πρώτου αιώνα η ανθρωπότητα για πολλούς ζει την αποκορύφωση του προπατορικού αμαρτήματος. Η αδιάκοπη προσπάθεια του «εκσυγχρονισμένου νέου» ανθρώπου να τοποθετήσει τον εαυτό του στην θέση του Θεού, να γίνει δηλαδή Θεός χωρίς Θεό, να πετύχει την θέωση χωρίς την κάθαρση και την φώτιση, να κυριαρχήσει στην φύση περιφρονώντας την δημιουργία, να κατασκευάσει αυτή την ίδια την ζωή, χωρίς όμως να υπολογίζει στην ύπαρξη της ψυχής, να πετύχει την αθανασία περιφρονώντας την θνητότητα του και τέλος, ίσως το κυριότερο, μέσω μιας αδίστακτης και παγκόσμιας ελίτ να εκμηδενίσει το μεγαλύτερο δώρο του Θεού προς τον άνθρωπο, δηλαδή το αυτεξούσιο, οδηγεί με γοργό ρυθμό την μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων, που θα έχει μετατραπεί σε ανθρωποειδή-ζώα, σε υλικό και πνευματικό αφανισμό σύμφωνα με τα ιδιοτελή της συμφέροντα.

Σύμφωνα με την Βίβλο τα σημαντικότερα σημεία της ιστορίας της ανθρώπινης ύπαρξης ήταν, α) η δημιουργία του ανθρώπου που πήγασε από την αμέριστη αγάπη του Θεού. Ο Θεός δώρισε στον άνθρωπο τον παράδεισο και τον έβαλε να κατοικεί εκεί ενώ τον προίκισε με την ελευθερία επιλογής. το αυτεξούσιο, ένα στοιχείο που δεν παραβιάστηκε ποτέ από τον δημιουργό Του. β) Το προπατορικό αμάρτημα, δηλαδή η πτώση του ανθρώπου από τον παράδεισο που προκλήθηκε από την δική του ελεύθερη επιλογή, υποκύπτοντας στην πρόκληση του Όφεος και, γ) Η ενανθρώπιση του Θεού στο πρόσωπο του Χριστού για την σωτηρία του πτωτικού ανθρώπου.

Τα συγκλονιστικά αυτά γεγονότα όμως δεν αξιολογούνται με αυτόν τον τρόπο από αυτούς που θέλουν να λένε ότι κατέχουν την πραγματική ιστορία της ανθρωπότητας, η οποία, σύμφωνα με αυτούς, διδάχτηκε διαμέσω των αιώνων στις εσωτερικές ομάδες των «μυημένων», στα μυστήρια και σε μυστικές αδελφότητες και τάγματα. Σύμφωνα με τις συνωμοτικές τους θεωρίες το σημαντικότερο γεγονός στην ιστορία της ανθρωπότητας πάνω στον πλανήτη δεν είναι η ενανθρώπιση του Θεού, (ο Χριστός παρουσιάζεται σαν ένας ακόμα Δάσκαλος της Σοφίας σε μια σειρά πολλών άλλων Δασκαλών), για την σωτηρία των ανθρώπων, αλλά ο ερχομός σε μια πολύ μακρινή εποχή κάποιων θείων οντοτήτων από τα άστρα. Αυτές οι οντότητες, όπως υποστηρίζουν, ανήκαν σε ένα πολύ ανώτερο εξελικτικό πεδίο από αυτή των ανθρώπων που ζούσαν σε ημιάγρια κατάσταση και αφού ήρθαν σε επαφή μαζί τους, τους δίδαξαν πολλά μυστικά της φύσης καθώς και τις τέχνες, τις επιστήμες και τα γράμματα. Αναφέρουν και υποστηρίζουν ότι αυτές ο οντότητες ταυτίζονται με θεούς στις διάφορες μυθολογίες, γιατί οι άνθρωποι τους θεώρησαν σαν θεούς ή τέκνα απεσταλμένα του Θεού. Μερικοί ενσαρκώθηκαν και αφού τελείωσαν το έργο τους αποχώρησαν ενώ άλλοι παρέμειναν και θα παραμείνουν κοντά στην ανθρωπότητα μέχρι αυτή να φτάσει σ ένα πιο ψηλό πνευματικό επίπεδο εξέλιξης, (με αυτό τον όρο φτάνουν στο σημείο να υποστηρίξουν ότι στο ανώτερο επίπεδο εξέλιξης ο άνθρωπος θα είναι υπεράνω Θεού και Δημιουργού Του, ενώ ο ίδιος θα γίνει δημιουργός ζωής όπως ο Θεός).

Μέσα από αυτές τις αρχαίες πηγές που μιλούν για αυτά τα πλάσματα, τις υποτιθέμενης ανώτερες υπάρξεις από άλλους κόσμους, αναφέρετε πως υπήρχαν δυο κατηγορίες, γιατί στην πραγματικότητα, όπως αναφέρουν, υπήρξαν δυο κάθοδοι αυτών των ανώτερων όντων. Σε μερικές παραδόσεις τα γεγονότα είναι πιο μπερδεμένα, σε άλλες, υποτίθεται πιο «εσωτερικές», γίνεται πιο σαφής διάκριση ανάμεσα στα δυο αυτά υποτιθέμενα μεγάλα γεγονότα, γιατί προκάλεσαν διαφορετικά αποτελέσματα στην ανθρωπότητα. Έτσι σύμφωνα με τις εωσφορικές αυτές πηγές, στην πρώτη μεγάλη κάθοδο ήρθε στον πλανήτη μια μεγάλη οντότητα, ο «Κύριος του Κόσμου», ο λεγόμενος στην αρχαία ανατολική παράδοση, Σανάτ Κουμάρα, που στα σανσκριτικά σημαίνει ο «Αιώνιος Παρθένος των 16 ανοίξεων» και λέγεται πως ήρθε από τον συγγενικό με την Γη, πλανήτη Αφροδίτη. Η μορφή αυτή ταυτίζεται με τον μεγάλο θυσιασμένο της ανθρωπότητας της ελληνικής μυθολογίας, τον Προμηθέα. Η αρχαία πηγή λέει πως έδωσε μια τρομερή επιτάχυνση στην νοητική αφύπνιση της ανθρωπότητας αλλά μόνο το ένα τρίτο από το σύνολο των ανθρώπων, που βρίσκονταν τότε σε ενσάρκωση, έλαβε το «θείο» αυτό δώρο και έγιναν κανονικοί άνθρωποι. Ένα άλλο τρίτο δεν έλαβε καθόλου αυτό τον θειο σπινθήρα και παρέμειναν στενοκέφαλοι και αποτελούν την μεγάλη μάζα που είναι προς εκμετάλλευση και ανάλωση των «φωτισμένων» και το τελευταίο τρίτο… έλαβε το μισό και δεν κατάφερε να χειριστεί σωστά την μεγάλη αυτή ωφέλεια. Κάποιοι από αυτούς, όπως αναφέρετε, είναι εκείνοι που έκαναν τις… τρομερές κτηνοβασίες με τα οδυνηρά αποτελέσματα που είχαν στην εξέλιξη της χλωρίδας πάνω στον πλανήτη. Με λίγα λόγια χωρίζονται οι άνθρωποι σε τρεις κατηγορίες, από πνευματικής και διανοητικής απόψεως και καθίσταται σαφές πως η ισότητα όλων των ανθρώπων, σαν αυτοτελή, ισότιμα δημιουργήματα του Θεού, δεν υφίσταται κάτω από αυτές τις θεωρίες. Από αυτό το σημαντικό σημείο αρχίζει η μεγάλη διάκριση ανάμεσα στους «μυημένους», στην πνευματική ελίτ, που πρέπει να κυβερνά και στους άλλους, τους ανθρώπους - ζώα που πρέπει να υπακούσουν υποτίθεται για το δικό τους καλό και για το καλό της ανθρωπότητας.

Οι θεωρίες αυτές, οι οποίες πάντα διαπλέκονταν με ένα γοητευτικό μυστήριο, προχωρούν πιο παρακάτω και ισχυρίζονται πως μετά την πρώτη κάθοδο υπήρξε και δεύτερη κάθοδος, καθώς τα αποτελέσματα από την πρώτη δυστυχώς… δεν ήταν τόσο ικανοποιητικά. Εκείνοι οι «μυημένοι» που είχαν δεχτεί τον «θείο σπινθήρα» από την πρώτη κάθοδο, έγιναν οι «μεγάλοι μύστες», οι «δάσκαλοι» στην εσωτερική ατραπό και οι ιδεαλιστές, ενώ οι άλλοι, οι κανονικοί άνθρωποι, (οι καημένοι), η ανθρώπινη μάζα, τους ακολούθησε από απόσταση προσπαθώντας να τους κατανοήσει. Ανάμεσα τους, όπως χαρακτηριστικά αναφέρετε, υπάρχει μια εξελικτική περίοδο περίπου 9 εκατομμυρίων ετών Εντωμεταξύ, σύμφωνα πάντα με όλες αυτές τις θεωρίες ο «αρχηγός των θείων όντων», ο Σανάτ Κουμάρα, έθεσε από την πρώτη του επαφή με την γη τα θεμέλια ενός εσωτερικού ομίλου που οι «ανώτεροι» τον ονόμασαν, «Λευκή αδελφότητα», ή «μεγάλη Λευκή Ιεραρχία», μέλη της οποίας απετέλεσαν από τότε τις οι πιο εξελιγμένες ψυχές της ανθρωπότητας και της τότε Λεμούριας φυλής, (Η Λεμούρια φυλή, όπως ισχυρίζονται, είναι η τρίτη μεγάλη ανθρώπινη φυλή του πλανήτη, η πρώτη φυλή όπου έλαβε χώρα το γεγονός της γέννησης της ατομικής συνείδησης). Από εκείνη την μυθική εποχή έχουν την αρχή τους πολλά και διάφορά μυστήρια, οι ιστορίες για τις θρυλικές και μυθικές πόλεις της Σαμπάλα και της Αγκάρθα που υποτίθεται ότι ιδρύθηκαν τότε σαν κύρια έδρα και κατοικία των μεγάλων μυστών των λεγόμενων στην συμβολική γλώσσα, «Μεγάλων Δασκάλων» και των μαθητών τους. Σαμπάλα σημαίνει, όπως λένε οι «μύστες» στην συμβολική γλώσσα της Αφροδίτης, δηλαδή της ανώτερης εξελικτικής σφαίρας, «να οικοδομηθεί κάτι το ιερό». Είναι το όνομα της πόλεως του Ηλίου στην Καρδιά της Αφροδίτης, όπου βρίσκετε το ανάκτορο της… υπέρτατης συνείδησης. Σύμφωνα με τις παραδόσεις, η πόλη της Σαμπάλα κτίστηκε τρεις φορές και τις τρεις φορές τα φυσικά οικοδομήματα κατεστράφησαν. Η κτίση και η ολοκλήρωση της πρώτης προσπάθειας συνέπεσε με την πρώτη μεγάλη κάθοδο των μεγάλων όντων επί της Γης. Όταν αργότερα κατεστράφη ξανακτίστηκε και ξανακαταστράφηκε από ένα κατακλυσμό. Η τελευταία κτίση της Σαμπάλας, προ 60.000 ετών, έχει καταγραφεί στην απόκρυφη φιλολογία αλλά και αυτή υπέφερε από καταστροφές και φθορά. Τα ερείπια υποτίθεται αυτών των πόλεων βρίσκονται σήμερα κάτω από την άμμο της ερήμου Γκόμπι στην Κεντρική Ασία, αλλά λέγεται αφηρημένα ότι το φανταστικό πανομοιότυπο της Σαμπάλα εξακολουθεί να υπάρχει ακόμα και σήμερα κάπου στην γη. Αργότερα, όπως υποστηρίζεται, μετά την δεύτερη κάθοδο των «εξελιγμένων όντων» ο θεσμός την Μυστηρίων έγινε περισσότερο προσιτός στους ανθρώπους και απλώθηκε σε όλη την Γη με τις διαφορετικές αποχρώσεις του αποτελώντας την εσωτερική καρδιά του κάθε πολιτισμού και την ψυχή κάθε λαογραφικής ταυτότητας. Γύρω από το όνομα αυτό, της Σαμπάλα, κυκλοφορήσαν αμέτρητες ιστορίες μυστηρίου και περιπέτειας που γοήτευσαν και εξακολουθούν να γοητεύουν την ανθρώπινη λαγνεία για κάθε τι το μυστήριο και εξωπραγματικό.

Είχαμε λοιπόν ότι από την αρχαία αυτή εποχή την δημιουργία μιας μεγάλης μυστικής ομάδας της ελίτ που καθοδήγησε τον υπόλοιπο κόσμο, την αμύητη ανθρωπότητα. Από αυτή την μεγάλη ομάδα, (άσχετα από όλα αυτά τα ιστορικά- φανταστικά) γεγονότα που παρατεθήκαν και που γοητεύουν και συναρπάζουν), εκείνο που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι προέρχεται σήμερα η μεγάλη μυστική ομάδα των ισχυρών ανθρώπων, μια παγκόσμια ελίτ, όπως θέλουν να αυτοονομάζονται, που επιδιώκει να κυβερνάει τον κόσμο από το παρασκήνιο. Γύρω από αυτή την ομάδα, στο ρουν της ανθρώπινης ιστορίας, έχουν διαπλεχτεί πολλές άλλες μυστικές ομάδες, στοές, μυστικές αδελφότητες και οργανώσεις, μυστικές αιρέσεις και σύγχρονες λέσχες δύναμης. Γεγονός είναι πως η ιστορία αυτής της μεγάλης μυστικής ομάδας δεν είναι καθόλου πρόσφατη. Οι ρίζες της βρίσκονται στην αρχή της εκδίωξης του ανθρώπου από τον παράδεισο και ακολουθεί την «γραμμή του Όφεως», δηλαδή την γραμμή που οδηγεί στην μεγαλύτερη αποστασία. Ιστορικά εμφανίζονται στην αρχαία Βαβυλώνα και Ρώμη, ενώ ήδη από τον τρίτο αιώνα μ. Χ. εμφανίζονται συγκεκριμένα σημάδια και ίχνη αυτής της ομάδας. Τον τέταρτο αιώνα, ή κεντρική μορφή για κάθε σπουδαστή των μυστικών οργανώσεων και μυστικών ταγμάτων τού αποκρυφισμού, είναι ο μεγάλος Ιάμβλιχος, ο πρόδρομος, όπως αναφέρετε, των Ροδόσταυρων. Από τον τρίτο μέχρι των ένατο αιώνα εμφανίζονται οι ακόλουθες μυστικές αιρέσεις και οργανώσεις: Μανιχαίοι, Διονυσιακοί, Τεχνουργοί, Νεστοριανοί, Εύτυχιανοί. Και μετέπειτα η μεγάλη αίρεση των Καθαρών, που θα παίξει σημαντικό ρόλο. Στην Ιταλία ξεχωρίζουν οι μάγιστρoι Κομακινοί μια μυστήρια αίρεση που συγκρούστηκε βίαια με το παπικό κατεστημένο. Κατά τον δέκατο αιώνα βρίσκουμε τούς Μανιχαίους και τους Ευχίτες και ακόμη τούς Παυλικιανούς και τους Βογομίλους. Ενδέκατος αιώνας: Οι Καθαροί και οι Παταρίνοι, οι οποίοι καταδικάσθηκαν από την Ρωμαϊκή Εκκλησία, προερχόμενοι και οι δύο από τούς Μανιχαίους, οι Παυλικιανοί, με την ίδια παράδοση, οι οποίοι επίσης καταδιώχθηκαν, οι Ιππότες της Ρόδου, οι Σχολαστικοί Μυστικιστές. Δωδέκατος αιώνας: Εμφανίζονται οι Αλβιγηνοί, οι οποίοι προήλθαν πιθανόν από τούς Μανιχαίους πού εγκαταστάθηκαν κοντά στον ποταμό Άλβιν, οι γνωστοί Ναΐτες Ιππότες, οι Καθαροί, πού εξαπλώθηκαν ευρέως στην Ιταλία, οι Ερμητιστές. Δέκατος τρίτος αιώνας: Η Αδελφότητα των Winkelers, οι Αποστολικοί, οι Επαίτες και οι Ελεγκτές, οι «Αδελφοί και Αδελφές τού Ελευθέρου Πνεύματος», υπολείμματα Αλβιγηνών, που συντρίφτηκαν από την Καθολική Εκκλησία, οι Τροβαδούροι. Δέκατος τέταρτος αιώνας: «Οι Φίλοι τού Θεού», γερμανικός μυστικισμός με ηγέτη τον Νικόλαο Ιωάννη Τάουλερ από την Βασιλεία, ο Χριστιανός Ροζενκρόϋτς, ιδρυτής των Ροδόσταυρων, «Οι Αδελφωμένοι», (Fraticelli). Δέκατος πέμπτος αιώνας: Εμφανίζονται οι Ροδόσταυροι και γίνονται γνωστοί σε ευρύτερο κύκλο, «Το τάγμα τού Χριστού», πού προήλθε από τούς Ναΐτες, ο Κορνήλιος Αγρίππας σε συνάφεια με κάποια μυστική Εταιρία, ο Παράκελσος και όλο το μυστήριο περί αυτού, οι Φιλόσοφοι τού Πυρός, η Σταυροφορική Ευαγγελική Φρουρά, τα Μυστήρια των Διδασκάλων τού Ερμητισμού. Δέκατος έβδομος αιώνας: Οι Ροδόσταυροι, οι Ναΐτες, οι «Ασιάτες Αδελφοί», η Ακαδημία των Μυστικών τού Ιωάννη τού Βαπτιστή, οι Αναπαυτές τού Μιχαήλ ντε Μολινός και η ομάδα των Ισπανών μυστικιστών. Δέκατος όγδοος αιώνας: Οι Αδελφοί του Φωτός ή οι Ιππότες του Φωτός, οι Ροδόσταυροι, οι Ιππότες και Αδελφοί Μύστες του εξ Ασίας, Αγ. Ιωάννη του Ευαγγελιστή, οι Ασιάτες Αδελφοί, οι Μαρτινιστές, ή Θεοσοφική Εταιρία ιδρυθείσα στο Λονδίνο το 1767 από τον Βενέδικτο Τσαστάμερ, μυστικιστή Τέκτονα, οι Αναπαυτές, τα διάφορα Τεκτονικά σώματα που εξελίχτηκαν στην σύγχρονη Μασονία.

Σήμερα η ομάδα αυτή αποτελείται ουσιαστικά από αποφασισμένους ανθρώπους που κινούνται στο παρασκήνιο και που εκείνο που τους ενδιαφέρει περισσότερο από όλα, βάσει ενός μεγάλου διαχρονικού σχεδίου, είναι η παγκόσμια εξουσία, η παγκόσμια κυριαρχία και μια παθολογική απληστία για χρήμα. Την μυστική αυτή ομάδα κατά καιρούς την έχουν δώσει διάφορες ονομασίες όπως, Μασονία, Ιλουμινάτοι, Πνευματική Ιεραρχία, «Μαύρη Αδελφότητα», Λευκή Αδελφότητα, «Τάγμα του Εωσφόρου», ή «Συνομωσία του Εωσφόρου», Τάγμα της Σιών, Τάγμα Πεφωτισμένων, Ροδόσταυροι Κρανίο και Οστά, Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, Λέσχη της Ρώμης, Τριμερής Επιτροπή, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, (στις δαγκάνες του οποίου έπεσε πρόσφατα και η πατρίδα μας), Διεθνής Τράπεζα. Οι ίδιοι υποστηρίζουν, όχι βέβαια φανερά, ότι συνδέονται με την Μεγάλη Πνευματική Ιεραρχία, ότι είναι κάτοχοι της αρχέγονης σοφίας που μεταδόθηκε από άλλους πλανήτες και ότι είναι οι μυημένοι και προορισμένοι να καθοδηγούν την αγέλη των ανθρώπων, σύμφωνα με τις δικές τους αντιλήψεις για την «πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό». Θεωρούν ότι είναι τα ανώτερα όντα, οι γέφυρες μεταξύ της ανθρωπότητας και των θειων όντων, της μεγάλης Ιεραρχίας των Δασκαλών της Σοφίας. Παίρνουν από την βιβλική διδασκαλία ότι ευνοεί τα σχέδια τους για την παγκόσμια επικράτηση τους και επαναλαμβάνουν πολλές φορές αποσπάσματα από τους λόγους του Ιησού Χριστού, για να φαίνονται ότι είναι θεοσεβείς και θεόσταλτοι, αλλά ποτέ δεν θέλουν να θυσιάσουν τα προνόμια τους και τις ισχυρές τους θέσεις, καθώς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η συσσώρευση πλούτου και εξουσίας. Οι άνθρωποι της μυστικής ομάδας επιδιώκουν εκτός των άλλων, κυρίως τη δύναμη του χρήματος διότι με αυτό μπορούν να αποκτήσουν εξουσία και επιρροή. Γι' αυτούς «το χρήμα είναι και εργαλείο και όπλο», εμπορεύεται συνειδήσεις, εξαγοράζει κύρος μέσα στους κύκλους των υψηλά ισταμένων, εξασφαλίζει τη συνεργασία των απρόθυμων αξιωματούχων και όταν είναι απαραίτητο, καταπνίγει κάθε αντίσταση στα σχέδιά τους.

Την σύγχρονη εποχή οι πάμπλουτοι της ομάδας ή του τάγματος όπως την χαρακτηρίζουν οι ίδιοι, δρουν παρασκηνιακά στα κέντρα εξουσίας των ΗΠΑ, Καναδά, Ευρώπης, Νότιου Αμερικής, Ιαπωνίας, και ουσιαστικά σε κάθε άλλη χώρα στον κόσμο. Κυριαρχούν στους κερδοσκοπικούς κύκλους των διεθνών χρηματιστηρίων και εκμεταλλεύονται τις οικονομικές κρίσεις που οι ίδιοι προκαλούν για να αυξήσουν τα κέρδη τους αδιαφορώντας για την κατάρρευση λαών και οικονομιών. Ο συνδυασμένος πλούτος τους είναι απίστευτος. Για την πλήρη υποδούλωση της ανθρωπότητας κατέχουν τεράστια αποθέματα συναλλάγματος, χρυσού και ακινήτων. Ελέγχουν τις μεγαλύτερες τράπεζες της γης, διοικούν γιγαντιαίες πολυεθνικές αυτοκρατορίες στις ΗΠΑ και ανά την υφήλιο και έχουν μετατρέψει την πολιτική σε ένα αδίστακτο οικονομικό παιχνίδι . Οι άπληστες ορέξεις τους για πλούτο, εξουσία και δύναμη και όλα αυτά ενδεδυμένα με ένα κατάλληλο εσωτερικό πνευματικό μανδύα, παραμένουν ακόρεστες. Προς επίτευξη του σκοπού τους δεν διστάζουν μπρος σε τίποτα και ο απώτερος σκοπός τους είναι η πλήρη κυριαρχία πάνω στον πλανήτη και η μετατροπή των ανθρώπων σε άβουλα καταναλωτικά πρόβατα.

Η ομάδα αυτή είναι στην ουσία η κρυμμένη εξουσία πίσω από κάθε σχεδόν απόφαση που παίρνεται σήμερα από τις κυβερνήσεις των κρατών του κόσμου. Τα επίλεκτα μέλη της κρατούν στα αόρατα χέρια τους την απίστευτη δύναμη να γονατίσουν οικονομικά τον κόσμο και να τον βουτήξουν, αν τους συμφέρει, σε έναν αιμοσταγή πόλεμο απίστευτου μεγέθους. Στο καλά μελετημένο σχέδιό τους, που έχει ιστορία αιώνων, πρωταρχικός και κύριος στόχος είναι να αρπάξουν την παγκόσμια κυριαρχία και την παγκόσμια εξουσία, να ελέγχουν κάθε κίνηση και κάθε πνευματική εκδήλωση των ανθρώπων και στο τέλος να καθοδηγούν απόλυτα τις ανθρώπινες συνειδήσεις. Η επιρροή τους και η επίδραση τους στην καθημερινή μας ζωή είναι τόσο μεγάλη, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν συγκλονιστική και μεγαλώνει συνεχώς όλο και περισσότερο. Κατέχουν θέσεις στα υψηλότερα πόστα της εξουσίας και της βιομηχανίας. Μερικοί είναι πρόεδροι ή πρωθυπουργοί των μεγαλύτερων κρατών. Άλλοι ασκούν εξουσία στο Κογκρέσο των ΗΠΑ και στα Ευρωπαϊκά Κοινοβούλια. Είναι πρόεδροι γιγαντιαίων υπέρ-τραπεζών και έτσι κατευθύνουν πάρα πολλές μεγάλες εταιρίες. Όχι λίγοι, είναι μέλη ευρωπαϊκών βασιλικών οικογενειών. Ένας μεγάλος αριθμός κορυφαίων οικονομολόγων, διευθυντών τηλεοπτικών σταθμών και δημοσιογραφικών οργανισμών, εκτελούν τις εντολές τους. Ο ρόλος όλων αυτών, θεωρείται αποφασιστικός για την επιτυχία του σχεδίου τους, γιατί μέσω αυτών διαμορφώνεται η κοινή γνώμη πάνω στα οικονομικά, πολιτικά και θρησκευτικά θέματα. Σίγουρα τα μέλη της ομάδας η του Τάγματος δεν είναι τυχαίοι άνθρωποι αλλά είναι μυημένοι στην λεγόμενη αποκρυφιστική «Μυστική Διδασκαλία», ένα συνονθύλευμα απόκρυφων γνώσεων για τις οποίες πιστεύουν ότι τους προίκισαν με μυστική ενόραση και απαράμιλλες υπερφυσικές δυνάμεις. Πιστοί στο στόχο τους και σίγουροι για την επιτυχία τους, οι άνθρωποι αυτοί ισχυρίζονται ότι είναι εξαίρετα υπέρ-όντα, επίλεκτη εμπροσθοφυλακή μιας νέας φυλής «Υδροχοϊκών θεανθρώπων», που θα κυριαρχήσουν επί των κατωτέρων φυλών στην επερχόμενη απαστράπτουσα Νέα Εποχή. Θεωρούν ότι η Αγία Γραφή είναι άχρηστη και ότι οι πιστοί είναι αδαείς και αφελείς, μέλη μιας κατώτερης πνευματικής τάξης. Γι' αυτούς, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων είναι ένα κατώτερο είδος που του ταιριάζει μόνο ο ρόλος του υπηρέτη και του δούλου... ή και χειρότερα ακόμη, τους χαρακτηρίζουν με την συμβολική και συνάμα σημαντική ονομασία, «βέβηλοι». Έχουν ρατσιστικές πεποιθήσεις, παρ' όλο που αυτοδιαφημίζονται ότι είναι ενάντια σε κάθε ρατσισμό και πιστεύουν στις ανώτερες και κατώτερες φυλές και εθνότητες. Κινηθήκαν σε όλη την διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας, όπως αναφέραμε, για την προώθηση ενός σχεδίου για την αποκαλούμενη πνευματική ανάπτυξη της ανθρωπότητας, αλλά στην πραγματικότητα για τον έλεγχο της.

Σήμερα, στις αρχές του εικοστού πρώτου αιώνα, πολλοί υποστηρίζουν πως είμαστε πλέον στα πρόθυρα της ολοκλήρωσης αυτού του σχεδίου. Το σκηνικό έχει στηθεί και μια παγκόσμια απάτη έχει σκοπό να παραπλανήσει ακόμα τις τελευταίες εστίες αντίστασης. Μολονότι με απατηλά συνθήματα υπόσχονται μια λαμπρή Νέα Εποχή ειρήνης και ευημερίας, η φριχτή αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Το δόλιο και δαιμόνιο σχέδιο τους είναι να πειθαναγκάσουν όλους τους ανθρώπους του κόσμου να προσκυνήσουμε το μεγάλο Παγκόσμιο Ηγεμόνα, που πολύ πιθανόν να τον εμφανίσουν σαν απόγονο του ίδιου του Ιησού Χριστού. Αυτός θα είναι εκείνος τον οποίο το Τάγμα θα έχει επιλέξει να μας οδηγήσει σ' αυτό που ισχυρίζονται ότι θα είναι μια τέλεια πειθαρχημένη και ευτυχισμένη «Νέα ή Χρυσή Εποχή». Αυτό όμως για να γίνει πρέπει πρώτα να κυριαρχήσουν απόλυτα στον τομέα της οικονομίας και της πολιτικής και να ελέγχουν απόλυτα όλες τις εξελίξεις. Στη συνέχεια θα επιδιώξουν να καθυποτάξουν ολοκληρωτικά τις ανθρώπινες συνειδήσεις, προβάλλοντας τις αξίες τους που θα τις βαπτίσουν εκσυγχρονιστικές και προοδευτικές.

Μέσα σε αυτή την δίνη έχει βυθιστεί και η χώρα μας δυστυχώς βάσει σχεδίων που εφάρμοσαν οι πολιτικές της ηγεσίες. Η ιστορία, η παράδοση, η θρησκεία, το εθνικό ιδεώδες, τα ιδανικά της ρωμιοσύνης, ο κοινωνικός ιστός της ελληνική κοινωνίας, η δυνατότητα επιβίωσης του μέσου Έλληνα, όλα αυτά έχουν δεχτεί αδυσώπητα χτυπήματα τον τελευταίο καιρό με στόχο τον πλήρη και ολοκληρωτικό αφανισμό μας και την μετατροπή της χώρας μας σε ένα άμορφο και πολυσυλλεκτικό κράμα δίχως κανένα χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να αντισταθεί σε αυτή την πορεία. Όμως μπροστά σε αυτή την απειλή μας έχει απομείνει το μεγαλύτερο όπλο αντιμετώπισης της. Αυτό δεν είναι άλλο παρά ο θησαυρός της Ορθοδοξίας μας. Και η ελπίδα είναι μεγάλη γιατί ποτέ δεν έπαψε να λάμπει το φως της Ορθοδοξίας και το κυριότερο, το σημαντικότερο, ποτέ δεν έπαψαν σε αυτή την χώρα να γέννιουνται άγιοι και να φωτίζουν την μεγάλη μαυρίλα που μας έχει πλακώσει. Να είστε σίγουροι πως η αγιότητα και η πίστη είναι τα μόνα σημεία όπου η μαύρη αδελφότητα δεν μπορεί να κάνει τίποτα και από εκεί θα ξεκινήσει και το οριστικό φρικτό της τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: