13.5.18

Ο στόχος της νέας αποικιοκρατίας

Του Μόσχου Λαγκουβάρδου

Ποιός είναι ο στόχος των βιομηχανικά προηγμένων χωρών, τις οποίες διοικεί μια ελίτ πλουτοκρατών και επιβάλλουν μια νέα αποικιοκρατία είς βάρος των φτωχών;
Ο απώτερος στόχος είναι να υποτάξουν τον φτωχό κόσμο , για να τους υπηρετεί και για να δέχεται τη βία, χωρίς να μπορεί να προβάλει αντίσταση.
Για να το επιτύχουν αυτό χρησιμοποιούν όλες τις μεθόδους του Κακού εις βάρος των φτωχών χωρών και των ανθρώπων που δεν ανήκουν στην ελίτ , που νέμεται την εξουσία.
Ο ίδιες χώρες είχαν επιβάλλει την αποικιοκρατίας στην Ασία και στην Αφρική από όπου εκδιώχθηκαν , αφού τους γέμισαν ασθένειες, αλκοολισμό, αφροδίσια νοσήματα, φτώχεια και το χειρότερο διχόνοια και όπλα για να σκοτώνονται μεταξύ τους και να είναι εξαρτημένοι από αυτούς.
Είναι γνωστή η σκηνή κάπου στην Αφρική, ,που μοιάζει με παραβολή της αποικιοκρατίας. Ο ιθαγενής υπηρετεί τον αποικιοκράτη και σαν αμοιβή δέχεται κλωτσιές.
Αυτός είναι ο στόχος της αποικιοκρατίας που επιβάλλουν ξανά στον κόσμο: να τους υπηρετεί όλος ο κόσμος και σαν αμοιβή , να δέχεται αγόγγυστα τις κλωτσιές του. Ήδη η πρακτική αυτή εφαρμόζεται, ,δυστυχώς με επιτυχία από τους αποικιοκράτες τοκογλύφους στη φτωχή πατρίδα μας. Είθε να ξυπνησει κάποτε ο λαός αυτός, να χρησιμοποιήσει τις ενώσεις του, ώστε ενωμένος να αγωνιστεί για την ελευθερία του. Αλλά πρώτα πρέπει να κατανοήσει ότι δεν είναι ελεύθερος. Δυστυχώς ακόμα δεν γνωρίζει ότι αυτό που στερείται είναι η ελευθερία.
Όταν ρώτησαν τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη πώς θα σταματήσει ο κατήφορος των Ελλήνων κάτω από την τούρκικη σκλαβιά, απάντησε; Όταν θα πέσει επάνω στον καθένα, η επιθυμία της ελευθερίας σαν βροχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: