17.7.12

Η Ελληνική Γλώσσα είναι το ανυπέρβλητο δημιούργημα των Ελλήνων Λογίων!


Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

  Η Ελληνική είναι το ανυπέρβλητο δημιούργημα των Ελλήνων Λογίων. Τί δουλειά έχουν οι γλωσσολόγοι με την Ελληνική Γλώσσα; Ποια είναι τα ιστορικά τους ευρήματα, ότι η Ελληνική Γλώσσα δημιουργήθηκε όπως οι γλώσσες που μελετούν και που τις χρησιμοποιούν για παράδειγμα; Είναι οι  υποθέσεις, οι κρίσεις  και οι θεωρίες τους πραγματικά γεγονότα;
      
       Εκφράζουν οι γλώσσες αυτές κάτι άλλο εκτός από τα υλικά και τα αισθητά πράγματα και είναι η σύνταξή τους, (όταν συντάσσουν και δεν παρατάσσουν απλώς τα νοήματά τους), διαφορετική από ό,τι είναι η σύνταξη του απλοϊκού ανθρώπου, ο οποίος δεν εκφράζει θεωρητικά ή πνευματικά νοήματα;

      Η  γλωσσολογία είναι τμήμα της ανθρωπολογίας. Πράγματι η εποχή μας βρίσκεται σε  πλήρη σύγχυση και ιδίως ένα μεγάλο μέρος των επιστημόνων, από τότε που η επιστήμη συμμάχησε με το εμπόριο και τη βιομηχανία για χάρη του κέρδους,  με αποτέλεσμα τον βιασμό του ανθρώπου και της φύσης. 

     Την εποχή της αποικιοκρατίας οι αποικιοκράτες δεν έστελναν μόνον τους  ιεροκήρυκες για τον προσηλυτισμό των υπόδουλων, έστελναν και τους ανθρωπολόγους, που μελετούσαν τον χαρακτήρα των φυλών για να μπορούν να τους εκμεταλλεύονται περισσότερο.

     Ο Εχθρός χρησιμοποιεί τώρα τους ανθρωπολόγους και τους γλωσσολόγους για να χτυπήσει την Ορθόδοξη Πίστη, την Ελληνική Γλώσσα και την  Ελληνική Οικογένεια. Η φωνητική γραφή την οποία προτείνουν οι γλωσσολόγοι ταιριάζει στις μη αναπτυγμένες γλώσσες στις οποίες οι περισσότερες λέξεις είναι ηχογενείς και χρησιμοποιούνται ως τεχνητά σήματα, όπως π.χ. τα σήματα Μορς και δεν έχουν νοηματικό δεσμό μεταξύ τους.

      Οι κοινωνίες αποτελματώνονται κι οι λαοί υποδουλώνονται όταν δεν γνωρίζουν την ετυμολογία της γλώσσας τους. Οι Κινέζοι λένε, "ετοιμάσου να κατακτήσεις έναν λαό, που ξέχασε την ετυμολογία της γλώσσας τους."

      Στη δική μας περίπτωση ο λαός μας δεν ξέχασε την ετυμολογία της γλώσσας του. Ο λαός μας προδίδεται από αυτούς που καταργούν τους μόνους τρόπους διδασκαλίας της ετυμολογίας της ελληνικής γλώσσας, τους τόνους, τα πνεύματα, τα φωνήεντα  και τα σύμφωνα.

     Η Ελληνική Γλώσσα, κατά την άποψη των γλωσσολόγων υποβιβάζεται σε μη νοηματική, αλλά σε φωνητική γλώσσα, αντίθετα σε κάθε σοβαρή επιστημονική σκέψη.

     Οι Έλληνες φιλόλογοι, αλίμονο, έχουν λησμονήσει την αποστολή τους; Με ποιο τρόπο υπερασπίζονται την Ελληνική Γλώσσα μετά την νέα επιβουλή των ασχέτων δήθεν επιστημόνων οι οποίοι  αν δεν είναι πονηροί εχθροί της Ελλάδος, οπωσδήποτε χρησιμοποιούν την άγνοιά τους ως επιχείρημα!
    





ΤΕΤΆΡΤΗ, 29 ΙΟΥΝΊΟΥ 2011


Η Ελληνική Γλώσσα θα κατατροπώσει αυτόν που θα τα βάλει μαζί της!

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγουβάρδου

Νιώθουμε τη θλίψη των ανέργων, των μαγαζιών που κλείνουν, την απόγνωση αυτών που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους κι όμως κάτι μας λέει μέσα μας πως αυτό δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή της πτώσης ενός συστήματος που πεθαίνει και που το ισχυρότερο όπλο εναντίον του είναι ο λόγος.Γι’ αυτό εκείνο που βάλλεται πιο πολύ, εκείνο απ΄ το οποίο προσπαθούν να μας αποτρέψουν, ιδίως τους νέους είναι ο λόγος του Θεού.

O Ιησούς είπε να ζούμε στον κόσμο χωρίς να είμαστε από τα στοιχεία αυτού του κόσμου. Από τα στοιχεία αυτού του κόσμου είναι αυτοί που επιτίθενται στα παιδιά και στην Ελληνική Γλώσσα. Ο Κύριος είπε επίσης ότι παν γόνυ κάμψει και πάσα γλώσσα εξομολογήσεται τω Θεώ. Θα καμφθεί το γόνυ αυτών που επιτίθενται στα παιδιά και στην Ελληνική Γλώσσα. Εθεώρουν τον σατανά ως αστραπή , λέει ο Κύριος.

Η Ελληνική Γλώσσα θα κατατροπώσει αυτόν που θα τα βάλει μαζί της. Οι άρχοντες της νέας εποχής ακαλλιέργητοι πνευματικά, άγευστοι του λόγου του Θεού, ανελλήνιστοι προσπαθούν να κάμψουν την Ελληνική Γλώσσα αποκόπτοντάς την απ΄ τις ρίζες της οι οποίες της προσδίδουν το ήθος της. Αποκόπτουν τη γλώσσα απ΄ το ήθος, γιατί είναι αποκομμένοι κι οι ίδιοι απ΄το Θεό.

Η Εκπαίδευση θα φέρει εις πέρας το έγκλημα της απομάκρυνσης του ήθους από την Ελληνική Γλώσσα και την επιστήμη γενικά. Δεν απαιτεί πια η γλώσσα να έχεις ήθος , δηλαδή να είσαι αυτό που λες. Εμποδίζουν τους νέους να αναπτύξουν την ικανότητα να εκφράσουν τις σκέψεις τους και τα αισθήματά τους, με το γυμνασμένο νου τους.Η γλώσσα που τους μαθαίνουν είναι ένα γλωσσικό όργανο του απαίδευτου νου. Ακόμα και οι γυμνασμένος νους υποχρεώνεται να μεταφράζει τα νοήματά του με τον παρατατικό τρόπο της νηπιακής σκέψης. Διδάσκουν την Ελληνική Γλώσσα σαν μια ξένη γλώσσα.

Ένα Κρητικό τραγούδι λέει: "Τρώτε και πίνετε, άρχοντες, κι εγώ θα σας διηγούμαι." Ο αγύμναστος και ακαλλιέργητος νους δεν μπορεί να μπει στο βαθύτερο νόημα των στίχων και τους ερμηνεύει κατά γράμμα, σαν να είναι το φαγοπότι ανώτερης ποιότητας από την διήγηση!

Οι καϋμένοι οι σύγχρονοι άρχοντες, οι οποίοι με το τέλος των αστών, κατέλαβαν τα αξιώματα με βάση την κομματική τους δραστηριότητα , θεώρησαν τα αξιώματα ευκαιρίες για τον εύκολο πλουτισμό και για το μεγάλο φαγοπότι. Με την ίδια φτωχή σκέψη αποτιμούν και την αξία του πνευματικού πλούτου της Ελληνικής Γλώσσας.

Ο λόγος απαιτεί ήθος. Ο λόγος δίδεται. Ο άνθρωπος που είναι αυτό που λέει, λογοδοτεί, έχει ευθύνη, συνέπεια, ειλικρίνεια, αγάπη για τους άλλους ανθρώπους. Είναι συνδεδεμένος με το Λόγο του Θεού. Θα δώσουμε λόγο, λέει η Αγία Γραφή, ακόμα και για μια μάταιη σκέψη. Δεν θα ξεφύγει κανείς. Βίβλοι θα ανοιχθούν. Ο καθένας από μας είναι είναι ένα κλειστό βιβλίο που θα ανοιχθεί ενώπιον των Αγγέλων, και κάθε κρύφια σκέψη θα βγει στο φανερό. Οι τα φαύλα πράξαντες δεν θα βρουν τόπο να κρυφτούν. Αυτό σημαίνει εθεώρουν τον σατανά να πέφτει ως αστραπή στη γη.

Η Ελληνική Γλώσσα στην οποία έχει δοξαστεί ο Λόγος του Θεού θα κατατροπώσει αυτόν που θα τα βάλει μαζί της.












Δεν υπάρχουν σχόλια: