24.7.12

Συγχαρητήρια επιστολή στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου 










                                     


 Σεβασμιώτατε,
     
    Παρακαλώ δεχθείτε τα ταπεινά μου συγχαρητήρια
 για τη θέση Σας στις πρόσφατες δηλώσεις για το ψευδο-κράτος: Αν δεν το αναγνωρίσουμε εμείς θα παραμείνει ψευδοκράτος, ακόμα κι αν το αναγνωρίσουν όλα τα κράτη της γης.

    Μακάρι να τηρήσουμε την ίδια θέση ως προς το όνομα της Μακεδονίας. Αν δεν τους αναγνωρίσει η Ελλάδα δεν θα αποκτήσουν το όνομα της Μακεδονίας ,  ακόμα κι αν τους αναγνωρίσουν με αυτό το όνομα όλα τα κράτη της γης.

    Οι Τούρκοι και οι Σκοπιανοί δεν ζητούν από την Ελλάδα κι από την Κύπρο αναγνώριση, αλλά εκχώρηση αυτού που δεν τους ανήκει. Μόνο η Κύπρος κι η Ελλάδα μπορούν να νομιμοποιήσουν  αυτούς που νοσφίζονται το Ελληνικό όνομα  της Μακεδονίας και το  Κυπριακό έδαφος τα οποία παρανόμως (ληστρικώ δικαίω) κατέχουν και χρησιμοποιούν.

       Η αναγνώριση από μέρους της Κύπρου κι από μέρους της Ελλάδος είναι τύποις και ουσία εκχώρηση και όχι απλή αναγνώριση, όπως είναι η τυχόν αναγνώριση των άλλων κρατών. Μόνο η Ελλάδα και η Κύπρος μπορεί να το κάνουν και κανένα άλλο κράτος στη γη. Κανένα κράτος δεν μπορεί  να εκχωρήσει αυτό που δεν του ανήκει. Αυτή η απλή αλήθεια  ισχύει παντού σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης και θα ισχύει για πάντα. Όσοι  δεν την καταλαβαίνουν δεν θέλουν να την καταλάβουν.

     
      Αντί να τρέχουν πίσω μας και να μας παρακαλούν να τους εκχωρήσουμε το αναφαίρετο δικαίωμά μας, τρέχουμε εμείς πίσω από αυτούς και από τους άλλους, μην τυχόν τους αναγνωρίσουν. Πώς μια ενεργητική στάση μετατράπηκε σε παθητική και ντροπιαστική από αδαείς και ηττοπαθείς πολιτικούς!


      Η εκχώρηση από μέρους της Κύπρου κι από μέρους της Ελλάδος  είναι προδοσία και ως προδοσία οι Έλληνες δεν θα την δεχθούν, αν ποτέ βρεθούν Έλληνες και το κάνουν.

      Κανείς ποτέ Έλληνας δεν έδωσε στο παιδί του το όνομα του προδότη Ιούδα.

      Κανείς Έλληνας δεν θα ονομάσει αληθινό κράτος το ψευδοκράτος και κανείς Έλληνας δεν θα ονομάσει Μακεδονία τα Σκόπια.

Με σεβασμό

Δεν υπάρχουν σχόλια: