8.2.16

ΠΩΣ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ



Του Μόσχου Λαγκουβάρδου


-Μια παροιμία λέει, "οι σφαίρες γυρίζουν πίσω και αναζητούν το δολοφόνο μέχρι να τον βρουν".
-Και τον βρίσκουν;
-Πάντα.
-Πώς τον βρίσκουν;
-Τον βρίσκουν ακολουθώντας τα σημάδια που αφήνει ο ίδιος ο δολοφόνος. ---Και ποιά είναι τα σημάδια αυτά;
-Εκτός των άλλων είναι και οι συμπτώσεις, που δεν είναι συμπτώσεις, αν αρχίζεις να μετράς από το τέλος προς την αρχή, από το έγκλημα προς τον δολοφόνο.
- Γιατί αφήνει ο δολοφόνος σημάδια αφού θα τον προδώσουν;
-Γιατί λειτουργεί ο νόμος "Μάχαιραν έδωκας, μάχαιραν θα λάβεις" σ' αυτούς που ζουν με τον νόμο αυτόν. Με αυτό το νόμο που ζούμε , από αυτό και πεθαίνουμε, λέει ένας άλλος νόμος.Να ζείτε σε αυτόν τον κόσμο, χωρίς να είστε από τα στοιχεία αυτού του κόσμου, λέει ο Κύριο Ιησούς Χριστός. Και ο μύθος του Κρόνου λέει πως ο Κρόνος τρώει τα παιδιά του. Να μην είμαστε παιδιά του Κρόνου (του Χρόνου) αλλά του Αιώνιου Θεού. Οι χριστιανοί δεν περιμένουμε τη σωτηρία από το Νόμο, αλλά από τη Χάρη του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού.
-Τα σημάδια δεν είναι συμπτώσεις.
-Τα σημάδια είναι ηθελημένα απόκρυφα σημάδια, γνωστά μόνο στους αποκρυφιστές και σ΄ αυτούς που ασχολούνται με τον αποκρυφισμό.
-Όλες τις δολοφονίες τις κάνουν οι δυνάμεις του σκότους;
-Κανένας δεν κάνει φόνο, αν έχει μέσα του το φως της συνειδήσεως. Ο δολοφόνος είναι σε αυτούπνωση. Ο δολοφόνος δεν ακολουθεί τον Ιησού Χριστό. Δεν τηρεί την Εντολή "αγρυπνείτε και προσεύχεσθε". Αυτό σημαίνουν τα λόγια του Αποστόλου Παύλου "Ως εν ημέρα ευσχημόνως περιπατείτε. Μη κώμοις και μέθαις, μη κοίταις και ασελγείαις, μη έριδι και ζήλω".

Δεν υπάρχουν σχόλια: