2.1.13

Δείτε πως προετοιμάζεται η αυτοκτονία της γης!

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

       Όσοι μπορούν  να διακρίνουν ακόμα το ουσιώδες απ΄ το επουσιώδες, ας διατυπώσουν τη σκέψη τους απλά, για να καταλαβαίνει ο λαός, πώς προετοιμάζεται η αυτοκτονία της γης.
       Είναι τόσο τρομερό το γεγονός ότι η προετοιμασία συντελείται μπροστά στα μάτια όλων μας κι όμως κανείς δεν αντιλαμβάνεται αυτό που συμβαίνει. Η Γραφή χιλιάδες χρόνια πριν προφητεύει τις μέρες αυτές που ζούμε τώρα. Περιγράφει τόσο καθαρά την πνευματική μας τύφλωση, ώστε διαβάζουμε τα κείμενα του Ευαγγελίου, των Πράξεων των Αποστόλων, των Επιστολών, της Αποκάλυψης, σαν εφημερίδα.
       Ο Απόστολος Παύλος γράφοντας προς τους Εβραίους, τους λέει να ξεκολλήσουν από την προσκόλλησή τους στα επιφανειακά και να δουν αυτό που πραγματικά έχει αξία στη ζωή. Οι πατέρες σας, τους λέει....ι αυτό που διαρκεί, που δεν είναι "σαλευόμενο", όπως λέει η Γραφή.
      (Παράθεμα από την επιστολή προς Εβραίους κεφ. ..............
       Η Νέα Εποχή φέρνει τις ξεπερασμένες ιδέες της ασιατικής απολυταρχίας και τις παρουσιάζει στο ζαλισμένο κοπάδι των λαών ,ως νέες και ελεύθερες ιδέες. Δεν είναι νέες, είναι πανάρχαιες. Είναι αυτές που οι Έλληνες εμπόδισαν τους Ασιάτες να επιβάλλουν την απολυταρχία τους στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, Κι αντί την ευγνωμοσύνη δέχονται οι απόγονοί τους την υποτίμηση. Αντί του μάνα, χολήν, αντί του ύδατος ξος, αντί του αγαπάν με, σταυρόν με προσηλώσατε....
       Ούτε ελεύθερες ιδέες είναι, επειδή με αυτές τις ιδέες στη θρησκεία και στην κοινωνία υποβάθμισαν τόσο τη ζωή στην Ανατολή, όπου επικράτησαν, ώστε να μην έχει αξία η ζωή του ανθρώπου και να μην είναι σεβαστός ο άνθρωπος, ως αξία αφ΄  εαυτής.
      Ας μη νομίζει κανείς ότι αυτό γίνεται επειδή κάποιοι άνθρωποι από όλο τον κόσμο συνωμότησαν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα στην αυτοκτονία , για να διαπράξουν γενοκτονία σε βάρος της. Έτσι θα ήταν εφικτό να γνωρίσουν οι λαοί, ποιοι είναι αυτοί οι εχθροί της ανθρωπότητας, για να τους εμποδίσουν από την πραγματοποίηση τους καταχθόνιοι σκοπού τους εις βάρος της ανθρωπότητας.
     Δε γίνεται έτσι η προετοιμασία της γενοκτονίας και δεν αποτρέπεται με αυτόν τον τρόπο η πραγματοποίησή της. Ούτε η προετοιμασία γίνεται στο σκοτάδι  ούτε ο αγώνας για να εμποδίσουμε την αυτοκτονία της γης είναι νυκτομαχία.
      Είναι όλα φανερά και οι άνθρωποι και οι σκοποί τους και τα μέσα που χρησιμοποιούν, όπως φανερά ενεργούσαν και οι άρρωστοι εκείνοι που παρέσυραν τους οπαδούς τους στις ομαδικές αυτοκτονίες τους.

     
     

Δεν υπάρχουν σχόλια: