29.11.11

Ένα κουτοπόνηρο παιχνίδι της "Νέας Τάξης Πραγμάτων"

Σχόλιο της "ΚΛΑΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ"


Αν μπορούσαμε να έχουμε πολλαπλές επιλογές στην "ηλεκτρονική κάλπη" του περιοδικού "Time", θα μπορούσαμε να ψηφίσουμε "ΟΧΙ" σε όλους όσους μας προτείνει η νεοειδωλολατρεία της Νέας Τάξης Πραγμάτων σαν υποψηφίους του τίτλου "πρόσωπο της χρονιάς".

Αυτοκίνητο της χρονιάς, καλλυντικό της χρονιάς, χαμπουργκερ της χρονιάς, χτένισμα της χρονιάς, ηθοποιός της χρονιάς, πολιτικός της χρονιάς κλπ κλπ κλπ !!!

Όπως καταλάβατε όλο αυτό το καλοστημένο πανηγύρι δεν εξυπηρετεί παρά ένα παμπόνηρο και μοχθηρό σχέδιο.
Οι εξουσιαστές της ζωής μας , αυτοί δηλαδή που αποφασίζουν ποιοί , πόσοι και πώς θα εξοντωθούν , θέλουν σε όσους μείνουν ζωντανοί να επιβάλλουν μιαν άλλη συνείδηση που θα είναι παγκόσμια και ασφαλώς υποταγμένη σε μια ειδωλολατρικού τύπου "άμεση δημοκρατία".
Μια "δημοκρατία" που δεν θα χρειάζεται ελεύθερους και σκεπτόμενους πολίτες αλλά χαζοχαρούμενους καταναλωτές "αγαθών" , "ιδεών", "πολιτικών" , "θρησκειών".
Αυτό που εκ πρώτης όψεως φαίνεται σαν άλλος ένας εκχυδαϊσμός της ζωής ή μια απλή δημοσκοπική προστυχιά, είναι επι της ουσίας ένα ναρκωτικό , ένα παραισθησιογόνο που θα δημιουργήσει στον "χρήστη" την ψευδαίσθηση πως συμμετέχει σε μια απόπειρα "άμεσης δημοκρατίας" ακριβώς για να μην αντιληφθεί την φρίκη που κρύβεται κάτω απο αυτή την "συνθετική επιδερμίδα".
Δεν είμαστε εναντίον εκείνων που συνιστούν να "ψηφίσουμε ΟΧΙ" στην υποψηφιότητα του Ερντογάν.
Απλώς αυτό που λέμε είναι ότι ανεξαρτήτως του τι θα "βγάλει" η ηλεκτρονική κάλπη του Αμερικανικού περιοδικού και υπο την προϋπόθεση ότι δεν θα γίνουν τα γνωστά "μαγειρέματα", δεν θα προκύψει κανένα όφελος για τον τόπο μας είτε σε πολιτικό είτε σε εθνικό επίπεδο.
Να ψηφίσουμε λοιπόν "ΟΧΙ" σε αυτόν που θέλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων να κάνει American idol , αλλά να γνωρίζουμε τουλάχιστον πως συμμετέχουμε σε ένα κουτοπόνηρο παιχνίδι ρίχνοντας ενδεχομένως νερό στο μύλο της "Νέας Εποχής".

Πιο κάτω αναδημοσιεύουμε το e-mail που λάβαμε και το οποίο ήταν η αφορμή να γράψουμε τις απόψεις μας γύρω απο αυτήν την διαδικασία εκλογής "προσώπου της χρονιάς" απο το περιοδικό "Time".

Ψηφίστε ΟΧΙ στην ανάδειξη του Ερντογάν ως "Προσώπου της Χρονιάς" από το περιοδικό TIME.
Ψηφίστε ΟΧΙ στην ανάδειξη του Ερντογάν ως "Προσώπου της Χρονιάς" από το περιοδικό TIME.
Πρόκειται για καλά οργανωμένη προσπάθεια των Τούρκων, παρόμοια εκείνης που είχε οργανωθεί πριν από μερικά χρόνια για την ανάδειξη του Κεμάλ Ατατούρκ ως "Προσώπου του Αιώνα".
Μπορείτε να συμβάλετε στην εκστρατεία για αποτροπή της νέας προσπάθειας με τους ακόλουθους τρόπους:
1. Ψηφίστε ΟΧΙ στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.time.com/time/specials/packages/article/0,28804,2098471_2098472_2098512,00.html
2. Προωθήστε αυτό το μήνυμα σε όσους μπορείτε και παροτρύνετέ τους να το προωθήσουν και αυτοί.
3. Διανείμετε αυτό το μήνυμα σε όσα κοινωνικά δίκτυα έχετε συμμετοχή

Please
Vote NO on Erdogan as Time magazine's ‘Man of the Year’!
You can help the campaign "Vote NO on Erdogan as Time magazine's Man of the Year," by:

1. Voting no at the following link:
http://www.time.com/time/specials/packages/article/0,28804,2098471_2098472_2098512,00.html

2 σχόλια:

Μόσχος Λαγκουβάρδος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μόσχος Λαγκουβάρδος είπε...

Πράγματι η συμμετοχή στις κουτοπονηριές είναι σαν να δέχεσαι εν γνώσει σου ένα κάλπικο νόμισμα.
Η σωστή στάση είναι η αποκάλυψη.
Όταν αποκαλυφθεί το φίδι τρέχει να σωθεί.
Θέλοντας να κάνω το χατήρι του φίλου "την πάτησα".
Θυμήθηκα το Γέροντα Σεραφείμ, την ευχή του νά ΄χουμε, που μου έλεγε, ένας σοβαρός άνθρωπος ούτε γράφει στις εφημερίδες, ούτε τις διαβάζει.