1.1.11

Καθένας που δεν αγωνίζεται για τη ζωή του αυτοκτονεί


Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου


Καθένας που δεν αγωνίζεται για τη ζωή του αυτοκτονεί. Όποιος δεν αγωνίζεται για τη ζωή του πρέπει να ξέρει ότι το ίδιο κάνουν και οι άλλοι, πράγμα που σημαίνει ότι ολόκληρη η ανθρωπότητα οδηγείται στην αυτοκτονία και οι μόνοι που μπορούμε να την εμποδίσουμε είμαστε εμείς οι ίδιοι, αν βγούμε απ΄ την παθητικότητα και ξεκινήσουμε από σήμερα τον αγώνα μας για τη ζωή μας.

Πότε αγωνιζόμαστε για τη ζωή μας; Αγωνιζόμαστε για τη ζωή μας όταν δεν ζούμε όπως μας διατάζουν. Ας αρχίσουμε από σήμερα με το να μας ενδιαφέρουν πρώτον, τί μας διατάζουν και πως και δεύτερον ποιοι μας διατάζουν και γιατί. Αν αντιληφθούμε πως και ποιοι μας χειραγωγούν θα είμαστε σε θέση να αγωνιστούμε για τη ζωή μας και με τον αγώνα για την δική μας ζωή θα αγωνιζόμαστε ταυτόχρονα και για να εμποδίσουμε την ανθρωπότητα να αυτοκτονήσει.


Υ.Γ.

Γιατί αγαπώ τους παλιούς, τους οπισθοδρομικούς, τους ζηλωτές;
Τους αγαπώ γιατί απέχουν όσο το δυνατόν περισσότερο από τους νεωτεριστές, τους μεταπατερικούς, τους συναφειακούς, τη νέα εποχή γενικά, και γιατί θα είναι οι τελευταίοι που θα δέχονταν να γίνουν (αν γινόταν ποτέ κάτι τέτοιο) ένα με αυτούς.
Με τους νεωτερισμούς τους η ανθρωπότητα σιγά σιγά γίνεται ολοένα και πιο περιττή προς όφελος των μηχανών, οι οποίες θα την υποκαταστήσουν στα πάντα. Η ζωή στα μέτρα του ανθρώπου εξαφανίζεται. Με άλλα λόγια η ανθρωπότητα αυτοκτονεί.
Σήμερα πρωτοχρονιά λαβαίνω ευχές σταλμένες σχεδόν όλες από τις μηχανές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: