24.5.09

Μόσχος Ε. Λαγκουβάρδος, Συνωμοσία σιωπής

Η σιωπή καμιά φορά ακούγεται περισσότερο από τα λόγια. Μια παροιμία λέει "Μόνο τα λόγια που λέγονται με αγάπη θα ακουστούν".
Οπωσδήποτε δεν ξεχείλισαν από αγάπη τα κόμματα, που συνωμοτούν, για να μην ακουστεί η φωνή του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου.
Μοιράζονται με πλήρη σύμπνοια τα χρήματα που τους πληρώνουν οι πολίτες, για να παίξουν όσο καλύτερα μπορούν το ρόλο τους στην πολιτική σκηνή, σαν ένα καλό και ακριβοπληρωμένο θέατρο.
Όποιο παίξει καλύτερα θα κερδίσει την προτίμηση των πολιτών,ώσπου ο πολίτης να αποκτήσει μια καινούρια κατανόηση του εαυτού του.
Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ένα κόμμα, που δεν θα επιδιώκει να το ψηφίσουν, αλλά να το ακούσουν, που η αποστολή του είναι να διαλύσει τους μύθους και τις ψευδαισθήσεις.
Οι μύθοι και οι ψευδαισθήσεις είναι σαν ένα φίδι κρυμμένο κάτω απ΄ την πέτρα. Όταν σηκώσεις την πέτρα το φίδι εξαφανίζεται.
Ο Έλληνας πρέπει να βοηθηθή να αποκτήσει μια νέα κατανόηση του εαυτού του.
Όσο κι αν αγαπάει τις συζητήσεις και το θέατρο, πρέπει να σταματήσει να πληρώνει και την πολιτική των κομμάτων,για το θέατρό τους.
Όταν καταλάβει, θα τιμωρήσει με την περιφρόνησή του, αυτούς που αποφασίζουν τι πρέπει να διαβάζει ή όχι και τί πρέπει να ακούει ή όχι.
Η συνωμοσία της σιωπής θα πέσει επάνω σ΄ αυτούς που νομίζουν ότι για πάντα θα χειραγωγούν τον πολίτη, σαν να μην μπορεί να σκεφτεί και να αποφασίσει μόνος του.
Θα επιλέξουμε λοιπόν μεταξύ αυτών που είναι ίδιοι και όμοιοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: