8.12.09

Αρχή σοφίας φόβος Κυρίου

Μ.Ε.Λαγκουβάρδου

Θα γίνονταν οι πόλεμοι, αν υπήρχε φόβος Κυρίου; Θα υπήρχαν τα θύματα του Στάλιν, του Μάο, του Χίτλερ ;
Στην Αφρική, στην Ασία, στη Λατινική Αμερική, λαοί λιμοκτονούν. Σε όλο τον κόσμο η ανεργία των νέων είναι μόνιμη κατάσταση. Θα γινόταν αυτό, αν υπήρχε φόβος Θεού; Μια ελίτ τραπεζιτών, πολιτικών, διανοουμένων, καταστρώνει σχέδια εις βάρος της ανθρωπότητας, αναζητεί τρόπους να μειώσει τον πληθυσμό της Γης από έξι δισεκατομμύρια σε ένα δισεκατομμύριο κατοίκους.
Θα μετείχε κανείς σε παρόμοια συνέδρια, αν δεν ήταν εντελώς αθεόφοβος;
Θα τολμούσε να ζητήσει δημόσιο αξίωμα για να εργαστεί για τους άλλους ή να κατέχει τέτοιο αξίωμα; Θα έθετε την επιστήμη του, αν είχε φόβου Θεού, στην υπηρεσία αυτών που σχεδιάζουν την εξόντωση δισεκατομμυρίων ανθρώπων (πειράματα με ανθρώπους, στείρωση, δηλητήρια, δηλητηριασμένες τροφές, αρρώστιες, κατασκευή όπλων, πυρηνικά);
Η αιτία που προκαλεί τους πολέμους δεν είναι οι οικονομικοί λόγοι, όπως διαδίδουν αυτοί που τους προκαλούν , για να κρύψουν την αληθινή αιτία, που είναι ο φόβος του υπερπληθυσμού και τα σχέδια περιορισμού του πληθυσμού με την εξόντωση δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Θα έκαναν τέτοια σχέδια, αν είχαν φόβο Θεού; Τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα προκαλούν τους πολέμους όχι για το χρήμα, ( το χρήμα το κατέχουν ήδη, έχουν συγκεντρώσει όλο τον πλούτο της Γης στα χέρια τους), αλλά για την εξόντωση μέγιστου μέρους του πληθυσμού της Γης . Η αξεδίψαστη δίψα τους για τον πλούτο και την εξουσία, τους αρρωσταίνει με το φόβο του υπερπληθυσμού. Είναι άρρωστοι. Η Γη μπορεί να θρέψει όλους τους κατοίκους της , χωρίς την επιθετική τεχνολογία. Θα μετείχε κανείς σε τέτοια άνομα συνέδρια, αν είχε φόβο Θεού; Το μεγαλύτερο όπλο που έχουν στα χέρια τους , αυτοί που αποφασίζουν πίσω απ΄ τις κουρτίνες για τη ζωή μας, είναι η τηλεόραση και ο μοναδικός τους αντίπαλος είναι η κριτική σκέψη.
Παραθέτω τα λόγια κάποιου Αμερικανού ηθοποιού προς τους θεατές της τηλεόρασης: « Δεν θέλουν τα παιδιά σου να μορφωθούν. Δεν θέλουν να σκέφτεστε και πολύ. Γι’ αυτό η χώρα μας και ο κόσμος μας βρίθει από ψυχαγωγία με μέσα μαζικής ενημέρωσης, τηλεοπτικά σόου, πάρκα διασκέδασης, ναρκωτικά, αλκοόλ.., για να κρατιέται το ανθρώπινο μυαλό απασχολημένο, ώστε να μην μπείτε εμπόδιο στους σημαντικούς ανθρώπους, με το να σκέφτεστε πάρα πολύ. Καλά θα κάνετε να ξυπνήσετε και να καταλάβετε, πως υπάρχουν άνθρωποι που καθοδηγούν τη ζωή σας και σεις δεν το ξέρετε καν. (….) Το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται οι άνθρωποι πίσω απ΄ τις κουρτίνες είναι ένα συνειδητοποιημένο, πληροφορημένο κοινό, ικανό να αναπτύξει κριτική σκέψη. Γι’ αυτό ένα διαρκώς απατηλό πνεύμα εποχής εξέρχεται μέσω της θρησκείας (εννοεί προφανώς τον οικουμενισμό), των μέσων μαζικής ενημέρωσης και του εκπαιδευτικού συστήματος »
Αν αληθεύουν αυτά που λέει ο καλός αυτός Αμερικανός, τα δύσκολα δεν ήρθαν ακόμα. Ας είμαστε χαρούμενοι. Ο Θεός έχει μεγάλη υπομονή!

1 σχόλιο:

zoro είπε...

σας ευχαριστώ. αν και τα γραφόμενα μυρίζουν έντονα "συνωμοσιολογία" εντούτοις κάτι μου λέει ότι αυτό είναι μια ακόμα ταμπέλα για να κρύψουν τις πομπές τους και να απαξιώσουν όλους εμάς!