21.12.11

Εσωτερική χρεωκοπία!


Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου



Με την επικύρωση της δανειακής σύμβασης από τη Βουλή η Ελλάδα υπάγεται στα αγγλικά δικαστήρια. Αυτό σημαίνει στην πράξη οτι οι διεθνείς τοκογλύφοι θα τα πάρουν όλα!Θα μου πείτε , θα βρεθούν αυτοί που θα ψηφίσουν τέτοια σύμβαση εν γνώσει του τί κάνουν! Δεν θα σκεφτούν πριν το κάνουν, τί λόγο θα δώσουν στο Θεό και στους ανθρώπους;Δεν θα σκεφτούν!

Θα επαναληφθεί αυτό που έγινε με τη Σταύρωση του Ιησού που οι άνθρωποι δεν ήξεραν τί έκαναν; Αυτοί που θα ψηφίσουν τη δανειακή σύμβαση δεν θα ξέρουν τί κάνουν; Στην πραγματικότητα δεν θα ξέρουν. Ο Ιησούς είπε εθεώρουν τον σατανά να πέφτει σαν αστραπή στη γη. Τί σημαίνουν μυστηριώδη αυτά λόγια; Σημαίνουν ότι ο σατανάς έγινε υπηρέτης του Θεού;

Μήπως αυτή είναι η τελευταία ελπίδα για τους Έλληνες, να χάσουν τα πάντα και να αρκεστούν στις διατροφές και στα σκεπάσματα; Μήπως επαχύνθη και ελιπάνθη η καρδία αυτών και λησμόνησαν το Θεό; Για τους άλλους δεν υπάρχει καμιά ελπίδα.

Πείτε μου, ποιά άλλη ερμηνεία να δώσουμε στον εκατοστό έβδομο ψαλμό;"Ετοίμη η καρδία μου, ο Θεός,ετοίμη η καρδία μου(...) Δος ημίν βοήθειαν εκ θλίψεως, και ματαία σωτηρία ανθρώπου. Εν τω Θεώ ποιήσομεν δύναμιν, και αυτός εξουδενώσει τους εχθρούς ημών."

Δεν υπάρχουν σχόλια: