12.4.13

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ !



Του Μόσχου Λαγκουβάρδου


Οι δυνάμεις του σκότους δεν πολεμούν στο σκοτάδι. Τους φέγγουν τα ίδια τα θύματά τους. Σβύστε τα φώτα στις δυνάμεις του σκότους και θα τις ακινητοποιήσετε. οριστικά.

Κανείς δεν λαμβάνει μέτρα στο σκοτάδι, χωρίς να μετράει και να ξαναμετράει τις αντιδράσεις του κόσμου. Πώς μετράνε και ξαναμετράνε τις αντιδράσεις του κόσμου ,για να λάβουν τα σκληρά κι απάνθρωπα μέτρα,που λαμβάνουν εναντίον του,τα τελευταία χρόνια;

Ο κόσμος νομίζει ότι η τηλεόραση είναι για να τον ενημερώνει και να τον διασκεδάζει και δεν αντιλαμβάνεται ότι η δουλειά της τηλεόρασης είναι να μετράει ο Εχθρός τις αντιδράσεις του.

Ο αγώνας δεν είναι με σάρκα και αίμα, αλλά με τις αρχές και εξουσίες του σκότους του αιώνος τούτου, λέει το Ευαγγέλιο.

Ο κόσμος δεν πιστεύει ότι αν πετάξει τις τηλεοράσεις και μαζί την εξουσία του σκότους εκεί όπου ανήκει στο σκοτάδι, θα έχει πρακτικό αποτέλεσμα , ούτε καν δοκιμάζει να στερηθεί το μέσον που τον μετατρέπει σε αυγό του φιδιού!

Οι ναζί με τη μέθοδο του αυγού του φιδιού μετρούσαν τις αντιδράσεις του κόσμου και λάμβαναν εκ του ασφαλούς τα πιο σκληρά κι απάνθρωπα μέτρα εναντίον του πολίτη.

Το αυγό του φιδιού συμβολίζει την μυστική παρακολούθηση των αντιδράσεων των πολιτών από τους ναζί. Λέγεται η παρακολούθηση "αυγό του φιδιού" γιατί το φίδι βάζει τα αυγά του σε διαφανή μεμβράνη ώστε να είναι ορατά.

Έτσι, όπως τα αυγά του φιδιού, είναι ορατές κι οι αντιδράσεις των θεατών της τηλεόρασης , από εκείνους που λαμβάνουν μέτρα εναντίον του

Δεν υπάρχουν σχόλια: