3.7.12

Μονομερής κατάργηση του Δουβλίνου-ΙΙ


  •  Πηγή, Πατριωτικό Μέτωπο

Αθήνα, 3 Ιουλίου 2012
Μονομερής κατάργηση του Δουβλίνου-ΙΙ, τώρα. Απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Πατριωτικού Μετώπου.
Την μονομερή κατάργηση της αποικιακής συνθήκης Δουβλίνο-ΙΙ, (την οποία δυστυχώς και ηλιθιωδώς συνυπέγραψε στο πλαίσιο της Ε.Ε., το 2002 η ελληνική κυβέρνηση) και την επανισχυροποίηση της Σύμβασης της Γενεύης «Περί του καθεστώτος των Προσφύγων» (η οποία κυρώθηκε στο πλαίσιο του ΟΗΕ από την Ελλάδα το 1959), με διενέργεια σχετικού δημοψηφίσματος από τον ελληνικό Λαό, προτείνει με απόφασή του το Πολιτικό Συμβούλιο του Πατριωτικού Μετώπου.
Με μια παμπόνηρη διατύπωση, οι «ευαίσθητοι» για τους πολιτικούς πρόσφυγες ευρωπαίοι, κατάφεραν και πέρασαν στον Κανονισμό Δουβλίνο-ΙΙ την εξής διατύπωση: «Ένας μετανάστης δικαιούται να ζητήσει άσυλο στην Ευρωπαϊκή χώρα στην οποία θα εισέλθει την πρώτη φορά». Η οποία διατύπωση σημαίνει κοντολογίς, πως οι παράνομοι μετανάστες οι οποίοι εισέρχονται στην Ελλάδα και κατόπιν μεταβαίνουν σε άλλη χώρα για να αιτηθούν άσυλο, θα πρέπει σύμφωνα με τον κανονισμό Δουβλίνο-ΙΙ, να επαναπροωθούνται αμέσως, πίσω στην Ελλάδα.
Με αυτόν λοιπόν τον μηχανισμό, οι «αντιρατσιστές» Ολλανδοί, Γερμανοί, Αυστριακοί και λοιποί «δημοκράτες» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κρατώντας «και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο», κατάφεραν να μετατρέψουν τη χώρα μας, από πύλη εισόδου των παράνομων μεταναστών, σε χωματερή ανθρώπων. Κάνοντας παράλληλα την Ελλάδα, ένα απέραντο χώρο πεινασμένων και εξαθλιωμένων ανθρώπων με την εγκληματικότητα στα ύψη, με φυσικό επακόλουθο και παρενέργεια, την πλήρη διάλυση του δημογραφικού της Πατρίδας μας.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, από την πρώτη στιγμή και από την ιδρυτική του διακήρυξη, ξεκαθάρισε τη θέση του: Κατάργηση του κανονισμού του Δουβλίνου 2 και εφαρμογή της Σύμβασης της Γενεύης του 1959 για τους πρόσφυγες.
Στο πλαίσιο λοιπόν του ΟΗΕ και της Ύπατης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες, (UNHCR), η αρμόδια Ελληνική Επιτροπή για τους Πρόσφυγες, θα πρέπει να δώσει το «κίτρινο χαρτί του Πρόσφυγα», ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Με αυτό το χαρτί, ο κάθε αλλοδαπός ο οποίος εισήλθε παράνομα στη χώρα και αιτείται πολιτικό άσυλο, (σχεδόν το 95/% αιτούνται πολιτικό άσυλο) και με το εισιτήριο του στο χέρι, έχει δικαίωμα να πάει σε όποια χώρα επιθυμεί. Μια απλή και νόμιμη διαδικασία μέσα στο πλαίσιο του ΟΗΕ και όχι των κρετίνων των Βρυξελλών, η οποία θα έδινε διέξοδο στα εκατομμύρια των παράνομων μεταναστών να προωθηθούν στις χώρες που επιθυμούν, αλλά και μπορούν να βρουν σπίτι και μεροκάματο.
Η πρόταση για την επίλυση του διαρκώς διογκούμενου προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης, υπάρχει εδώ και τέσσερα χρόνια και έχει υποβληθεί από το Κίνημά μας. Αυτό που δεν υπάρχει, είναι η πολιτική βούληση από τους εγχώριους πολιτικούς ατζέντηδες των τοκογλύφων και της νέας τάξης οι οποίοι συντονίζονται με τις «φιλάνθρωπες» ΜΚΟ, που με το αζημίωτο, κρατούν αιχμαλώτους τους δυστυχισμένους αυτούς ανθρώπους, στη χώρα μας.
Ήλθε η ώρα να μιλήσει ο ελληνικός Λαός: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ-ΙΙ ΤΩΡΑ.

Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626

Δεν υπάρχουν σχόλια: