12.5.21

Απλή λογική

  

Δεν έχω ιατρικές γνώσεις Σκέφτομαι με την απλή λογική. Λέω στον εαυτό μου, η μάσκα δεν είναι αποστειρωμένο περιβάλλον; Είναι αφού σε εμποδίζει να έρθεις σε επαφή με τους ιούς και να δημιουργήσεις αντισώματα. Πότε οι ιοί αποδυναμώνονται; Όταν βρίσκονται σε περιβάλλον με αντισώματα.

Αν όλος ο πληθυσμός είναι αποστειρωμένος και χωρίς αντισώματα, ποιος θα πολεμήσει τους ιους; Κανένας.

Άς πάμε στα παραδείγματα από αληθινά περιστατικά. Ένα ζευγάρι γιατρών μεγάλωνε το παιδί τους σε αποστειρωμένο περιβάλλον κι όταν το παιδί πέθανε, επειδή δεν είχε αντισώματα.

Ο μαχαραγιάς πατέρας του Βούδα, μεγάλωνε το παιδί του σε ηθικά αποστειρωμένο περιβάλλον. Απαγόρευε στο Βούδα να δει φτωχό, γέρο, άρρωστο, νεκρό, άσχημο και όταν ο νεαρός Βούδας βγήκε έξω από αυτό το ηθικά αποστειρωμένο περιβάλλον, δεν μπόρεσε να ζήσει μαζί με τους ανθρώπους και κατέφυγε στα βουνά, όπου ίδρυσε την θρησκεία της απελπισίας, τη μοναδική θρησκεία χωρίς θεό, στην οποία  δεν πιστεύουν ούτε επιδιώκουν την ζωή και την ύπαρξη, αλλά λατρεύουν το μηδέν και  την ανυπαρξία.

Με την απλή λογική ρωτάω, πώς διώκονται οι μη φέροντες μάσκα, όταν αυτοί μόνον έρχονται σε επαφή με τον ιό και δημιουργούν αντισώματα, ενώ οι άλλοι που ζούν αποστειρωμένοι δεν δημιουργούν αντισώματα; Ελπίζουν ότι θα αποστειρώσουν ολόκληρο τον πλανήτη; Κι αν ο ιός αλλάξει, θα αρχίσουν φτου κι απ’  την αρχή. Και πόσο θα αντέξει ο δύστυχος άνθρωπος της σημερινής εποχής τη θλίψη της ζωής ως αποστείρωση; Πού θα στηρίξουμε τις αξίες μας, αφού το Άγιο Πνεύμα είναι «ζωοποιόν» και όχι «αποστειρωτικόν»;

Η ανθρωπότητα με τους αδαείς βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, κινδυνεύει να αυτοκτονήσει ομαδικά για να αποφύγει τη σκλάβιά. Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνους σκλαβιά και αποστείρωση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: