3.3.21

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ;

;Γιατί μας έκλεισαν μέσα στα διαμερίσματα. Άρχοντες είναι κάνουν ό,τι θέλουν. Άρχοντες κατεδίωξάν με δωρεάν (Άρχοντες με κατεδίωξαν χωρίς λόγο και αφορμή, Ψαλμός 118, 161)).

Κάποτε ίσχυε το "να μείνουμε λίγοι, να τρώμε με χρυσά κουτάλια! Το ίδιο ισχύει και τώρα. Ο πλούσιος έχει , σύμφωνα με τον Γιούγκ το σύνδρομο του φόβου του υπερπληθυσμού. .
Ο άρχοντας σκέφτεται, κάπως έτσι και κλείνει τον κόσμο μέσα και του στερεί τις ελευθερίες του: "Καλό είναι που είμαι πλούσιος. Αλλά με το να έχουμε υπερπληθυσμό στη γη, μήπως τα παιδιά μας δεν βρουν δουλειά. Το κλείσιμο μέσα στα ανθυγιεινά διαμερίσματα των φτωχών είναι ένα καλό μέτρο για την μείωση του πληθυσμού της γης.
Να σκέφτεσαι την οικογένειά σου, είπε κάποιος από τους πιο πλούσιους ανθρώπους. σε μια συνέντευξή του που προβλήθηκε στην τηλεόραση. . Και οι άλλοι άνθρωποι, ρώτησε ο δημοσιογράφος. Γιατί σκέφτεσαι τους άλλους; Οι άλλοι είναι ζώα, είπε.
Βάλε και το λειψό οξυγόνο με τις μάσκες. Βάλε και τη λύπη για την στέρηση της ελευθερίας, τί θα απομείνει από το ανοσολογικό μας σύστημα, να μας φυλάξει από τις αρρώστιες;.
Μόσχος Λαγκουβάρδος

Δεν υπάρχουν σχόλια: