14.8.12

Η ξενοκρατία είναι άρρωστη!

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

-Η ξενοκρατία είναι άρρωστη! Με απάτριδα υπουργό παιδείας για παράδειγμα, τί θα διδάξουν τα σχολεία στα ελληνόπουλα; Θα διδάξουν ότι δεν υπάρχει πατρίδα, ότι η Ελλάδα είναι χώρα πολυπολιτισμική, πολυκρατική, ξενοκρατική. Πολλοί πολιτισμοί, κανένας πολιτισμός, όπως πολλά κράτη, κανένα κράτος. Οι Έλληνες κινδυνεύουν να χάσουν την κρατική τους υπόσταση.

-Οι Έλληνες δεν έχουν μυαλό; Βάζουν απάτριδες στα υπουργεία;

-Δεν τους βάζουν οι Έλληνες. Τους βάζει η ξενοκρατία. Ο αγώνας των Ελλήνων για ελευθερία και δημοκρατία δεν σταμάτησε το 1821. Παρά την προπαγάνδα που κάνουν τα ΜΜΕ της ξενοκρατίας ο αγώνας για την ελευθερία δεν σταματάει όσο η Εκκλησία θα αναγιγνώσκει τα λόγια του Κυρίου Ιησού Χριστού "Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε, ίνα μη εισέλθητε εις πειρασμόν", δηλαδή στους αιώνες των αιώνων.

-Αγρυπνείτε καιπροσεύχεσθε για να μην πέσετε στον πειρασμό να γίνετε θεληματικά δούλοι στην ξενοκρατία.Η ξενοκρατία διαλύει τις κοινωνίες. Εξευτελίζει τις πνευματικές αξίες και τις υποκαθιστά με το χρήμα. Διέλυσε τις δικές της κοινωνίες και επιδιώκει να διαλύσει και τις κοινωνίες των άλλων. Η ξενοκρατία είναι άρρωστη και δεν πηγαίνει να θεραπευτεί. Η υπερηφάνεια την εμποδίζει. Γεμίζει καρκίνο, εγκεφαλικά, καρδιακά νοσήματα τον κόσμο!

-Με υπουργούς παιδείας απάτριδες κινδυνεύουν οι λαοί να ξεχάσουν την ελευθερία.

- Δεν θα ξεχάσουν την ελευθερία οι λαοί που πιστεύουν στο Χριστό. Οι Έλληνες το 1821 αγωνίστηκαν πρώτα για την πίστη και μετά για την ελευθερία. Η πίστη δεν θα τους αφήσει να ξεχάσουν την ελευθερία. Οι χριστιανοί δεν ξεχνούν την ελευθερία.Π αγώνας τους είναι με τις αρχές και τις εξουσίες του σκότους.Δεν νοείται Ορθοδοξία μη διωκομένη!

- Ο ταπεινός σπεύδει στην πηγή της ζωής, στον Κύριον Ιησού Χριστό, να θεραπευτεί. Η ξενοκρατία είναι υπερήφανη.Προτιμάει να αρρωστήσει όλο τον κόσμο, παρά να πάει στο Χριστό να θεραπευτεί!




Δεν υπάρχουν σχόλια: