20.4.15

Γιατί οι Γερμανοί θα χάσουν κι αυτόν τον πόλεμο

 Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου 

Γιατί οι Γερμανοί θα χάσουν κι αυτόν τον πόλεμο!

1. Στην ιστορία της ανθρωπότητας αυτοκρατορίες και πολιτισμοί καταποντίστηκαν στον απολυταρχισμό τους γιατί πολέμησαν τους συνεκτικούς δεσμούς των ανθρώπων κι αντί σύμμαχοι με τους λαούς έγιναν αντίπαλοι και εχθροί.

2.Η Γερμανία άρχισε και τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο με τη μορφή του οικονομικού πολέμου. Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη αρχίσει.

3.Γιατί οι Γερμανοί θα χάσουν και τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ;.

4..Πρώτος λόγος είναι ότι οι Γερμανοί δεν διδάχτηκαν από το παρελθόν τους και θα αναγκασθούν να το επαναλάβουν.

5. Δεν ζήτησαν συγνώμην από την ανθρωπότητα , πράγμα που δείχνει ότι δεν θεραπεύτηκαν από την ενοχή τους. «Η σφαίρα γυρίζει πίσω και αναζητεί τον ένοχο, όσος χρόνος κι αν περάσει.»

6.Οι Γερμανοί δεν έδειξαν την έμπρακτη μετάνοιά τους . Όχι μόνο δεν πληρώνουν τις πολεμικές αποζημιώσεις που οφείλουν , αλλά ξεκινούν και τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, οικονομικής μορφής, σαν να θέλουν να πάρουν την εκδίκησή τους για την ήττα τους .

7. Ο μεγαλύτερος εχθρός τους στον οικονομικό πόλεμο που άρχισαν οι ίδιοι είναι ο αναδυόμενος αντι-γερμανισμός για την αλαζονική, σκληρή, ύπουλη και βάναυση ψυχική εικόνα, η οποία διατηρείται στη μνήμη των λαών.

8. Με τον αντι-γερμανισμό είναι βέβαιο ότι θα χάσουν την εξαγωγική αγορά. Ακόμα κι αν νικήσουν τις κυβερνήσεις, θα έχουν αντιμέτωπους τους λαούς.

9. Τα ουσιώδη γνωρίσματα του φεουδαλικού συστήματος είναι το φέουδο και η υποτέλεια, Τα χαρακτηριστικά της σύγχρονης φεουδαρχίας είναι τα φέουδα (τα μεγάλα συμφέροντα) , η υποτέλεια του κράτους στα μεγάλα συμφέροντα και η καταστρατήγηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου.

10.Δεν είναι σεβαστός ο άνθρωπος ως πρόσωπο.

11.Στο φεουδαλικό σύστημα οι φεουδάρχες επιβάλλουν τις θελήσεις τους στο κράτος . Η εξουσία αντί να είναι σύμμαχος του πολίτη γίνεται αντίπαλός του.

12. Aντί να ανακουφίσoυν τον κόσμο απ΄ τις ασθένειες και τη φτώχεια χρησιμοποιούν την επιστήμη και την τεχνολογία για το κέρδος και αδιαφορούν για τις στρατιές των ανέργων που δημιουργούν!

13.Στην ιστορία της ανθρωπότητας αυτοκρατορίες και πολιτισμοί καταποντίστηκαν στον απολυταρχισμό τους γιατί πολέμησαν τους συνεκτικούς δεσμούς των ανθρώπων κι αντί σύμμαχοι με τους λαούς έγιναν αντίπαλοι και εχθροί.

14.Για τους λόγους αυτούς οι Γερμανοί θα χάσουν κι αυτόν τον πόλεμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: