16.5.10

Οι πολιτικοί δεν είναι βλάκες ούτε αδαείς.

Του Μόσχου Εμμ. Λαγκουβάρδου

Δεν υπάρχουν βλάκες ούτε αδαείς πολιτικοί. Οι Έλληνες πολιτικοί γνωρίζουν γιατί οι Σκοπιανοί δεν αρκούνται που Αμερικάνοι, Γάλλοι, Άγγλοι, Γερμανοί και όλα σχεδόν τα κράτη τους ονομάζουν με το όνομα της Μακεδονίας . Γνωρίζουν όπως όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι τα κράτη δε σκοτίζονται τι είναι αληθινό και τι ψεύτικο , ούτε τι είναι δίκαιο και τι άδικο.

Ότι τα κράτη (δηλαδή οι κυβερνήσεις) δε νοιάζονται για το αληθινό και για το δίκαιο φαίνεται κι από την κατανομή του παγκοσμίου προϊόντος . Αν αυτή η κατανομή είναι αληθινή και δίκαιη τότε τι είναι ψεύδος και άδικο; Όταν τα 80% του ακαθαρίστου παγκοσμίου προϊόντος το νέμονται τα αναπτυγμένα κράτη (το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού) και μόνο το υπόλοιπο 20% διατίθεται για τον υπόλοιπο κόσμο! Όταν το 94% του παγκόσμιου πλούτου βρίσκεται στην κατοχή 100 οικογενειών! Κι όταν συνεχίζονται οι εξοπλισμοί και η κατασκευή ολοένα πιο καταστρεπτικών όπλων από τις κατασκευάστριες χώρες, αν και τα πυρηνικά που υπάρχουν μπορούν να καταστρέψουν τη Γη τριάντα φορές!

Όποιος νομίζει ότι νοιάζονται τα κράτη για το αληθινό και για το δίκαιο, ας λάβει υπόψη του ότι μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο έγιναν εκατόν σαράντα πόλεμοι, ας θυμηθεί τους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία, ας θυμηθεί το Ιράκ, το Αφγανιστάν, ας λάβει υπόψη του ότι οι φτωχοί λαοί ζητούν ψωμί για να θρέψουν τα παιδιά τους και φάρμακα και τους στέλνουν όπλα για να σκοτώνονται μεταξύ τους εφαρμόζοντας την πολιτική του «διαίρει και βασίλευε» εις βάρος των φτωχών λαών.


Οι Έλληνες πολιτικοί που θα υπογράψουν την αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα της Μακεδονίας (αν και δεν πρόκειται να βρεθεί κανείς να τολμήσει να το κάνει) δεν αγνοούν ότι αναγνωρίζοντας τους Σκοπιανούς ως Μακεδόνες θέτουν με την πράξη τους αυτή, εν γνώσει τους, σε άμεσο κίνδυνο την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και θα λογοδοτήσουν γι’ αυτό στη Δικαιοσύνη και όχι απλώς στην Ιστορία ή θα πάνε σπίτι τους, όπως λέγεται ότι οι πολιτικοί δεν δικάζονται και πηγαίνουν στο σπίτι τους, όταν διαπράττουν εγκλήματα.

Ούτε ευήθεια ούτε άγνοια συγχωρείται όταν είναι γνωστός τοις πάσιν ο αλυτρωτισμός των Σκοπιανών και οι εδαφικές αξιώσεις τους εις βάρος της Ελλάδος.
Οι πολιτικοί δεν είναι βλάκες ούτε αδαείς. Όχι μόνο οι Παμμακεδονικές οργανώσεις ή άλλες οργανώσεις, όπως Δικηγορικοί Σύλλογοι της χώρας, Νομικές Σχολές ή και απλοί πολίτες θα εγκαλέσουν τους πολιτικούς αυτούς στη Δικαιοσύνη, αλλά και η ίδια η Δικαιοσύνη θα κινηθεί αυτεπαγγέλτως εναντίον τους για να λογοδοτήσουν για την πράξη τους. Οι πολιτικοί δεν είναι βλάκες ούτε αδαείς, γιατί γνωρίζουν ότι ο Ελληνικός λαός δεν πρόκειται ποτέ να ονομάσει Μακεδόνες τους Σλάβους όχι μόνο γιατί δεν είναι αληθινό και δίκαιο, αλλά γιατί προσβάλλει ευθέως το φιλότιμό του ως λαού. Οι πολιτικοί γνωρίζουν επίσης ότι όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, διότι αυτή είναι και η πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Κανείς δεν θα τολμήσει να πάει κόντρα όχι μόνο στη Δικαιοσύνη ή μόνο στο φιλότιμο του λαού, αλλά και στην ίδια τη Δημοκρατία, για την οποία φανερά τουλάχιστον όλοι «κόπτονται».

Σημείωση:
Και μια ευχή: Μακάρι κάποιος να το μετέφραζε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: