20.9.18

ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ

Του Μόσχου Λαγκουβάρδου


Κατηγορώ τον Οικουμενισμό διότι ενώ η Πίστη της Εκκλησίας είναι ότι ο Ιησούς είναι ο μοναδικός Σωτήρ του κόσμου και ότι εν άλλω ουδενί η σωτηρία, ο Οικουμενισμός , μεσα στα σπλάχνα της Εκκλησίας ,διαστρέφει την αλήθεια και κηρύσσει ψευδώς, εν γνώσει του ψεύδους , ότι σε όλες τις θρησκείες υπάρχει η σωτηρία.

Η συνέπεια της διαστροφής αυτής του Οικουμενισμού είναι να υποστούν ανυπολόγιστη ζημία αμέτρητες ψυχές ,όχι μόνο στον πνευματικό και στον ψυχικό τομέα ,αλλά και στον υλικό.

Η συμπεριφορά αυτή των οικουμενιστών στοιχειοθετεί το έγκλημα της απάτης είς βάρος του κοινωνικού συνόλου, αλλά και καθενός από τα θύματά του που θα παρασυρθούν και θα πιστέψουν στα ψεύδη τους.

Αν υπήρχαν γιατροί στους κόλπους της ιατρικής επιστήμης, που διέστρεφαν την αλήθεια της ιατρικής επιστήμης και προκαλούσαν παρόμοια ζημία στο κοινωνικό σύνολο στον τομέα της ψυχικής και σωματικής υγείας, θα αφήνονταν οι γιατροί αυτοί να συνεχίζουν το βλαπτικό τους έργο; Δεν θα επενέβαινε το σώμα των ιατρών, οι ιατρικοί σύλλογοι να τους εμποδίσουν και να τους εγκαλέσουν στα αρμόδια όργανα για αφαιρεθούν οι άδειες εξασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος από τους επίορκους ιατρούς; Οπωσδήποτε θα τους εμπόδιζαν.

Για την ίδια και πολύ μεγαλύτερη βλάβη σε βάρος του κοινωνικού συνόλου, από την διαστροφή της αλήθειας από μέρους των οικουμενιστών, γιατί δεν επεμβαίνει η Διοίκηση της Εκκλησίας, όπως έχει καθήκον να υπερασπιστεί την ελευθερία και την υγεία των πιστών;

Δεν υπάρχουν σχόλια: