16.5.16

ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Του Μόσχου Λαγκουβάρδου

         Ο Θεός φυλάει τους Έλληνες. Θέλει την σωτηρία όλων των ανθρώπων. Οι Έλληνες είναι οι μόνοι ορθόδοξοι που έχουν μητρική γλώσσα την Ελληνική και που γνωρίζουν την δόξα του Θεού. Είναι οι μόνοι που γνωρίζουν στο πρωτότυπο την Νηπτική Παράδοση από τα έργα των Πατερων, αλλά και από την δική τους εμπειρία.

          Ο Εχθρός επόμενο είναι να πολεμάει την Ελληνική Γλώσσα. Ό Εχθρός δεν θέλει χρήματα, έχει όλα τα χρήματα ούτε τις ιδιωτικές περιουσίες των Ελλήνων. Θέλει την εξαφάνιση της Ελληνικής, η οποί υπερασπίζεται το Ελληνικό Γένος και τον Τόπο του. Γι' αυτό πολεμάει επίσης την Ελληνική Ιστορία, που τον δένει με τον τόπο του.

           Ο Γάλλος φιλέλληνας σκηνοθέτης του κινηματογράφου Ζαν Λυκ Γκοντάρ, διαισθάνεται τα πονηρά σχέδια εις βάρος της Ελλάδος και υποστηρίζει στην ταινία του "Η Ελεγεία του Έρωτα", πως ο τόπος ανήκει σε αυτούς που έγραψαν την ιστορία του .

           Το σχέδιο του Εχθρού αρχίζει να υλοποιείται με την δίωξη της Ιστορίας και της Γλώσσης, η οποία άρχισε ίσως απ'  τον Μεσαίωνα και  η οποία είναι η μόνη πλέον που υπερασπίζεται τον τόπο των Ελλήνων. Τον Μεσαίωνα εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το λεγόμενο μονοτονικό σύστημα και τυπώθηκε στην Ισπανία η Αγία Γραφή χωρίς πνεύματα και τόνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: