21.4.14

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ

Του Μόσχου Εμμ. Λαγκουβάρδου

Η κοινωνία μας διαθέτει σωστούς ανθρώπους, οι οποίοι μπορούν να εκφράσουν την γνώμη τους επάνω σε φλέγοντα κοινωνικά θέματα, ελεύθεροι από ιδιοτέλεια.

Υπάρχουν οι άνθρωποι αυτοί και δεν επιτρέπεται στη σημερινή εποχή με την ευκολία της επικοινωνίας, να μην ενώνονται με σκοπό να ακούγεται ο λόγος τους και να ασκή την επιρροή που πρέπει, αφού το μόνο όπλο που έμεινε στους πολίτες, όταν η δημοκρατία δε λειτουργεί, είναι ο λόγος.

Αφού ο κομματισμός αχρήστευσε τις ενώσεις των Ελλήνων, πρέπει όσοι έχουν λόγο να συναισθανθούν το καθήκον τους και να το πράξουν, αντί να "θεώνται" μακρόθεν τα γεγονότα, ως να ζουν σε έναν άλλον, διαφορετικό απ' τον δικό μας κόσμο, και η πραγματικότητα δεν τους αφορά.

1 σχόλιο:

Βασίλειος Λιάκος είπε...

Δεν μπορεί να υπάρξη λύση από αυτούς που έφεραν την κρίση!
Χρειάζεται ριζική αλλαγή το πολιτικό μας σκηνικό. Ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τους προδότες και τους λωποδύτες (αλλά και Χριστοκάπηλους) που τόσα χρόνια εξυπηρετούσαν και στήριξαν τα συμφέροντα που μας έφτασαν σε αυτή την εξαθλίωση. Έλληνες τίμιους,ηθικούς και να αγαπούν την Πατρίδα τους και τον Χριστό. Η πρόταση είναι: πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
http://www.koinwnia.com/2010-01-19-10-29-58/tautotita/politikes-theseis