31.8.10

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ!

Του Μόσχου Εμμ.Λαγκουβάρδου

Σοβαρή (ή απλά σοβαροφανής) Αθηναϊκή εφημερίδα δημοσιεύει στην πρώτη σελίδα της την είδηση, ότι η μονογαμία είναι μύθος και ότι όπως διαπίστωσαν ύστερα από επιστημονικές έρευνες ειδικοί ερευνητές επιστήμονες, στη Φύση επικρατεί πλήρης σεξουαλική ασυδοσία !
Τα ζώα , κατά τους ειδικούς αυτούς επιστήμονες ( η εφημερίδα δεν γράφει τι είδους ειδικότητα κατέχουν), δεν έχουν όριο στην ικανοποίηση του σεξουαλικού ενστίκτου. Αυτό σημαίνει κατ΄ αυτούς ,ότι τα ζώα, αν δεν τους σταματήσει κάποιο εξωτερικό εμπόδιο, μπορούν να φτάσουν μέχρι το θάνατο, λόγω της σεξουαλικής ασυδοσίας τους. Τα ζώα που με το ένστικτό τους ξέρουν να φυλάγονται απ΄ τον κίνδυνο, την αρρώστια και το θάνατο, είναι εντελώς απροστάτευτα όταν πρόκειται για τη σεξουαλική τους ικανοποίηση.
Κατ΄ αρχήν τα ζώα δεν έχουν σεξουαλικές ορμές καθ΄ όλο το έτος. Έπειτα αν ήταν σεξουαλικά ασύδοτα , όπως ισχυρίζονται οι ειδικοί επιστήμονες, το ίδιο έπρεπε να είναι ασύδοτα και στις άλλες φυσικές ανάγκες τους, όπως π.χ. στην τροφή και στο πιοτό. Κι όμως τα ζώα δεν κάνουν κατάχρηση της τροφής και είναι πάντοτε μετρημένα στην τροφή και στο νερό. Ούτε τρώνε ούτε πίνουν περισσότερο από όσο έχουν ανάγκη, κι αποφεύγουν τις αφύσικες τροφές.
Αν αληθεύει ότι στη Φύση επικρατεί τέτοια σεξουαλική ασυδοσία, όπως βεβαιώνουν οι ειδικοί επιστήμονες , σημαίνει ότι οι άνθρωποι που δεν είναι σεξουαλικά ασύδοτοι πάνε κόντρα στη φύση και δεν είναι φυσιολογικοί!
Άραγε η «καλή» αυτή εφημερίδα και ακριβέστερα ο δημοσιογράφος , ο οποίος ξεσήκωσε από κάποιο «σοβαρό» έντυπο την είδηση αυτή κι ο αρχισυντάκτης, που για να της δώσει τη μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα, την έβαλε στην πρώτη σελίδα, γνωρίζουν ότι οι ιδέες αυτές , ότι ο άνθρωπος είναι μια μηχανή, όπως τα ζώα, είναι ιδέες που πρόβαλε και εφάρμοσε ο Ναζισμός, με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα σε όλο τον κόσμο;
Ο άνθρωπος-μηχανή (υπεράνθρωπος) είναι πολύ χειρότερος απ΄ τα άγρια ζώα. Ενώ εκείνα έχουν το ένστικτό τους να τα προστατεύει απ΄ την ασυδοσία, ο άνθρωπος αν δεν έχει το λόγο, με τον οποίο θέτει ηθικά όρια στη δύναμη και ειδικότερα στα ζωικά του ένστικτα, κατρακυλάει σε αφάνταστη αγριότητα , την οποία στρέφει εναντίον του εαυτού του ή εναντίον των συνανθρώπων του.
Τι μανία κατέλαβε πολλούς που επείγονται να αποδείξουν τι είναι φυσιολογικό και τι δεν είναι φυσιολογικό στον άνθρωπο, με το να τον παραβάλλουν άλλοτε με μηχανή κι άλλοτε με ζώο; Είναι η ανθρώπινη φύση όπως είναι η ζωώδης; Μήπως ξεχάσαμε πώς γίνεται ο άνθρωπος, όταν χάσει την ανθρώπινη ουσία (την ανθρωπιά του) και κατέχεται από τα ένστικτα του ζώου;
Γνωρίζει ο απλός άνθρωπος, ενημερώνεται απ΄ την «καλή» εφημερίδα ο απλώς αναγνώστης που την αγοράζει , πώς σκέφτονται αυτοί που προπαγανδίζουν ιδέες ναζιστικές; Διαβάζουμε σε εφημερίδες και σε περιοδικά, πως δεν είναι μύθος μόνο η μονογαμία, αλλά κι ο γάμος μύθος είναι και η οικογένεια επίσης και η σχέση γονέων και παιδιών! Ενώ η πραγματικότητα είναι η σεξουαλική ασυδοσία, που θεωρεί θεμιτή ακόμα και την αιμομιξία, την πορνεία,( όπως είναι ο συμβατικός γάμος) κλπ.
Γνωρίζει αυτά τα πράγματα ο απλός φορολογούμενος πολίτης, ο απλός ψηφοφόρος και τα αναλογίζεται όταν ακολουθεί άκριτα κι αβασάνιστα κάποια πολιτικά κόμματα , χωρίς να εξετάζει σε τι πιστεύουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ζητούν την ψήφο του και που διαχειρίζονται τον πλούτο της χώρας του;

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ενδιαφέρον κείμενο. Οι εφημερίδες γράφουν ό,τι... πιπεράτο ή ό,τι αντιστοιχεί στην παρακμή των συντακτών τους και συνήθως σε "επιστημονικά" θέματα, άκρως αντιφατικά πράγματα.

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πάντως, να δη κανείς το ποια ήταν στην Σοβιετική Ένωση η σεξουαλική αγωγή/διαπαιδαγώγηση.Δείτε το σχετικό κείμενο στο βιβλίο του Κ. Καστοριάδη "Η γραφειοκρατική κοινωνία" τόμος 2 (η αντιγραφειοκρατική επανάσταση). Αυτό έχει ιδιαίτερη αξία, διότι η ΕΣΣΔ ήθελε να κυβερνάται από ένα κοινωνικό επιστημονισμό(social scientism), από μία επιστημονική φιλοσοφία (-πράγμα που επέφερε την γνωστή μας αθεοκρατία, την διακυβέρνηση από μία "αθεϊστική αίρεση").

Μπορούμε αυτές τις ανοησίες, λοιπόν, να τις πετάξουμε στα σκουπίδια. Αλλά να ασκήσουμε, ακόμη, τεκμηριωμένη κριτική εναντίον τους, διότι επηρεάζονται πολλοί έτσι, νομίζοντας, ότι διαβάζουν αντικειμενικά πράγματα...

Τις ευχές μου...

Μόσχος Εμμ. Λαγκουβάρδος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μόσχος Λαγκουβάρδος είπε...

Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σας.
Βοηθάει να δούμε το φοβερό κακό που έγινε στον κόσμο από τότε που ένα κοινωνικό σύνολο (στη Γαλλία)δήλωσε ότι επιθυμεί να ζη χωρίς Θεό. Η θέληση αυτή που διαδόθηκε παντού και σε μας από τους διαφωτιστές οδήγησε στην απάλειψη της ηθικότητας από την επιστημονική έρευνα.
Κανένα εμπόδιο λοιπόν στα φοβερά όπλα, στους ανθρώπους πειραματόζωα των ναζί, στον κοινωνικό επιστημονισμό της απολυταρχίας (ΕΣΣΔ), στον καπιταλιστικό και κομμουνιστικό υλισμό και σε κάθε έκφανση του Κακού.

Η γνώση φυσιοί. Η Επιστήμη εμποδίζει τον άνθρωπο να συναισθανθεί τη μηδαμινότητά του.
Χωρίς τη συναίσθηση αυτή δεν θα μπορέσει να κατανοήσει ότι χωρίς τον Ιησού δεν είναι αληθινός άνθρωπος.

Εμείς όμως στηρίζομε την αισιοδοξία μας στα λόγια αυτά του Αποστόλου Παύλου, τί θα μας χωρίσει από την αγάπη του Ιησού;

Με φιλικά αισθήματα
Μόσχος Λαγκουβάρδος

Μ.Ε.Λ. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μόσχος Λαγκουβάρδος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μόσχος Λαγκουβάρδος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μ.Ε.Λ. είπε...

Σολζενίσκιν

Ο ξεπεσμός της ανθρώπινης συνείδησης, που στερήθηκε τη θεία της διάσταση, είναι ένας από τους πιο αποφασιστικότερους παράγοντες όλων των μεγάλων εγκλημάτων αυτού του αιώνα. Όλες οι προσπάθειες να βρούμε διέξοδο από τις σημερινές συμφορές της ανθρωπότητας θα είναι μάταιες, όσο δεν αναπροσανατολίζουμε τη Συνείδησή μας, με Μετάνοια, προς το Δημιουργό του Κόσμου.